Το fb έριξε πάλι τη σελίδα του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και το Jungle Report! Τι να κάνουμε για να ανέβει πάλι!

Το fb έριξε πάλι τη σελίδα του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και το Jungle Report! Τι να κάνουμε για να ανέβει πάλι!

1964226_262248857269762_1408884581_nΓια να διαμαρτυρηθούμε, κάνουμε τα εξής:

1. Πατάμε όπως διαδίδουμε ΚΑΙ ΤΗΝ Νέα Σελίδα Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών ,

2. Κάνουμε αναφορά προβλήματος στο Facebook ζητώντας να επαναφέρει τις σελίδες, επισημαίνοντας (στα αγγλικά πάντα) ότι το κατέβασμά της ήταν αποτέλεσμα της συντονισμένης επίθεσης ακροδεξιών.

Εάν σας βγάζει τη λέξη σφάλμα, πατήστε εκεί που λέει, πείτε τη γνώμη σας και επικολλείστε το ίδιο κείμενο.

Προτεινόμενο μήνυμα στα Αγγλικά:

«Οι 13.000 likers ζητήσει η σελίδα» Κυριακάτικο Σχολείο METANASTWN «αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Η σελίδα έχει σημαντικές κοινωνικές και κοινοτική ενδυνάμωση δραστηριότητα και ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Αντ ‘αυτού, υπήρξε ο στόχος της ελληνικής φασίστες που έχουν αναφέρει την σελίδα επειδή η σελίδα είναι η επίσημη σελίδα του FB της βάσης σχολείο όπου εθελοντές καθηγητές διδάσκουν τους μετανάστες, έτσι ώστε να μπορούν να μάθουν την ελληνική γλώσσα και όπου οι άνθρωποι εξασφαλίζουν ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα έχουν ίσες δικαιώματα με τον υπόλοιπο πληθυσμό. Με την αποδοχή ότι αυτή η σελίδα είναι κάτω, το Facebook κοινότητα βοηθάει τον ρατσισμό και ρατσιστικού μίσους σε βάρος των ανθρώπων που ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Παρακαλούμε, επανεξετάσετε την απόφασή σας και να φέρει πίσω τη σελίδα όπως έχει.

ΤHE 19392 likers ζητήσει η σελίδα «JUNGLE-Report» αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατόν. Η σελίδα αυτή έχει πάντα δείξει ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια nenonazi κόμμα και γι ‘αυτό έχει ένα στόχο για τους φασίστες. Με την αποδοχή ότι αυτή η σελίδα είναι κάτω, το Facebook κοινότητα βοηθάει τον ρατσισμό και ρατσιστικού μίσους σε βάρος των ανθρώπων που ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν. Παρακαλούμε, επανεξετάσετε την απόφασή σας και να φέρει πίσω τη σελίδα όπως έχει.

Σας ευχαριστώ. «

 

 

 

 

64

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση