Mέχρι και σχολείο βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί!

Mέχρι και σχολείο βομβάρδισαν οι Ισραηλινοί!

10568719_760067744053392_1570541469_nΣήμερα σύμφωνα με την έκθεση της UNRWA, το Ισραήλ βομβάρδισε απευθείας ένα σχολείο όπου είχαν βρει καταφύγιο 300 Παλαιστίνιοι.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί, όταν αξιωματούχοι της UNRWA πήγαν πίσω για να ερευνήσουν το περιστατικό, υπήρξε περαιτέρω βομβαρδισμός του σχολείου, γεγονός που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή των εργαζομένων στις ανθρωπιστικές οργανώσεις του ΟΗΕ και των εκτοπισμένων αμάχων. Αυτό το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα σιτς 10.30 το πρωί και ήταν εν ώρα εκεχειρίας.

Ο Pierre Krähenbühl, Γενικός Επίτροπος της UNRWA, δήλωσε: «Πρόκειται για μια σοβαρή παραβίαση των εγκαταστάσεων των Ηνωμένων Εθνών», και θα μπορούσαν να υπάρξουν εκτεταμένες ανθρώπινες απώλειες. Όλες οι εγκαταστάσεις της UNRWA επισημαίνονται σαφώς με τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών. Το γεγονός ότι η στέγαση εκτοπισμένων στο εσωτερικό του σχολείου είχε κοινοποιηθεί επισήμως στο Ισραήλ σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις καθιστά το βομβαρδισμό αυτό έγκλημα.

Πηγη:http://www.unrwa.org/newsroom/press-releases/unrwa-strongly-condemns-shelling-school-gaza-sheltering-civilians-and-calls

65

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση