Ο Ρούσσος ξεφτίλισε LIVE τον ακροδεξιό Θάνο Πλεύρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρούσσος ξεφτίλισε LIVE τον ακροδεξιό Θάνο Πλεύρη (ΒΙΝΤΕΟ)

1Τηλεοπτικός διασυρμός χωρίς τέλος για το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ και νυν της ΝΔ, Θάνο Πλεύρη, ο οποίος συνέχισε σε τηλεοπτική εκπομπή τις ύβρεις κατά της Εθνικής Αντίστασης, σχετικά με το άκουσμα του ύμνου του ΕΑΜ στην παρέλαση στο Χαλάνδρι.

 

«Ακούστηκαν όλα τα τραγούδια που ακούγονται πάντα στις παρελάσεις και στο τέλος έγινε μια μεγάλη συναυλία με το Άξιον Εστί με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου», τόνισε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, για να προσθέσει ότι «αν τώρα κάποιοι νομίζουν ότι θα μας ξαναγυρίσουν στην Χούντα και θα απαγορεύσουν τους ύμνους του ΕΑΜ, της μεγαλύτερης αντιστασιακής οργάνωσης της Ευρώπης, κάνουν λάθος». 

 

Η απάντηση όμως του στελέχους της ΝΔ εξέπληξε τους πάντες, καθώς παραδέχθηκε και δημοσίως ότι«εμένα ο σύντροφός μου (ο δικτάτορας Μεταξάς) έκατσε απέναντι από τον Ιταλό πρέσβη και του είπε όχι», για να του απαντήσει ο δήμαρχος Χαλανδρίου ότι δεν θα συζητήσει μαζί του, σημειώνοντας ότι «η Αντίσταση του Ελληνικού λαού συνεχίστηκε μετά την Κατοχή των Γερμανών και αυτό τιμήσαμε και εμείς. Δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό. Δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί σας. Ήσασταν πάντοτε με τους νενέκους και εμείς με την Αντίσταση». 

 

Το ερώτημα βέβαια που μένει να απαντηθεί είναι αν παραμένει ως στέλεχος της ΝΔ ο Θάνος Πλεύρης σήμερα, αναγνωρίζοντας (και δημοσίως) ως «σύντροφο» τον δικτάτορα Μεταξά, ενώ την ίδια στιγμή ανιστόρητα ρώτησε τι σχέση η 28η Οκτωβρίου με το ΕΑΜ.

 

Δείτε το video:

Πηγή: periodista.gr
126

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση