Φυλακές Κορυδαλλού : Τα ΜΑΤ κατέστειλαν την εξέγερση

Φυλακές Κορυδαλλού : Τα ΜΑΤ κατέστειλαν την εξέγερση

230114110749_91661-620x330Με επέμβαση δυνάμεων της αστυνομίας έληξε η κατάληψη των περίπου 25 κρατούμενων των φυλακών Κορυδαλλού. Η εξέγερση των κρατουμένων εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι φυλακές έχουν «περικυκλωθεί» από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ  προκειμένου να επέμβουν αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» βρίσκεται υπό κατάληψη, από περίπου 20 κρατούμενους οι οποίοι κρατούν αυτοσχέδια όπλα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 20 άτομα κρατούν κλεισμένους σε κάποιο χώρο τρείς φύλακες, ενώ έχουν τραυματιστεί κάποιοι άλλοι. Ζημιές έχουν προκληθεί στο νοσοκομείο των φυλακών. Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου ηλικιωμένη γυναίκα συγγενής γεωργιανού κρατουμένου συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Όταν αυτό έγινε αντιληπτό, μια ομάδα κρατουμένων αντέδρασε προκαλώντας υλικές ζημιές στο ισόγειο του νοσοκομείου με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να επεμβαίνουν αμέσως. Υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις υπάλληλοι.

Πηγή : hitandrun.gr

61

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση