Όταν ο «Στόχος» πανηγύριζε για τον Γεώργιο Νίτσα

Όταν ο «Στόχος» πανηγύριζε για τον Γεώργιο Νίτσα

Screen Shot 2015-03-05 at 9.29.40 AMΟ υποστράτηγος (πλέον) Γεώργιος Νίτσας, που ενεπλάκη ενεργά στην υπόθεση της διαρροής του υπηρεσιακού εγγράφου, τοποθετήθηκε προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας επί υπουργίας Νίκου Δένδια.

«Ο Ηπειρώτης Γεώργιος Νίτσας είναι φίλος των Βορειοηπειρωτών και πολύ καλός γνώστης του βορειοηπειρωτικού ζητήματος. Αξίζει να επισημάνουμε πως σε οποιαδήποτε απόφαση έχει ληφθεί για τον χώρο μας, ο κ. Νίτσας έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Του ευχόμαστε και εις ανώτερα!».

Με αυτόν τον τρόπο η ιστοσελίδα aftonomi.gr πανηγύριζε την 1η Μαρτίου του 2013 για την υπηρεσιακή ανέλιξη του Γεώργιου Νίτσα και την ανάδειξή του σε υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους εν λόγω «πανηγυρισμούς» είχε άλλωστε αναδημοσιεύσει και η γνωστή και μη εξαιρετέα ακροδεξιά εφημερίδα«Στόχος» στη δική της ιστοσελίδα (όπως φαίνεται και στην εικόνα).

Υπενθυμίζεται ότι ο υποστράτηγος (πλέον) Γεώργιος Νίτσας τοποθετήθηκε προϊστάμενος του Κλάδου Οργάνωσης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας επί υπουργίας Νίκου Δένδια.

Η ιστοσελίδα aftonomi.gr έχει για έμβλημά της τη σημαία της «Αυτονόμου Δημοκρατίας της Βορείου Ηπείρου» που «έζησε» από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 27 Οκτωβρίου του 1914.

Ο Γιώργος Νίτσας πάντως φαίνεται ότι εμπλέκεται ενεργά στα «εσωτερικά» των Βορειοηπειρωτών και τις πολιτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.«Σημειώνουμε εδώ ότι [το ΜΕΓΑ (σ.σ. τοπικό κόμμα)] θα είχε πάρει πολύ περισσότερες [ψήφους] αν δεν είχε κινηθεί ολόκληρο το κατεστημένο, με τύπους όπως ο κ. Νίτσας με τα γαλόνια του» αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα«Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου».

Χωρίς να εισερχόμεθα σε λεπτομέρειες, είναι προφανές ότι ο υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας τοποθετείται πολιτικά στην Ακροδεξιά, εξ ου και οι «πανηγυρισμοί» του «Στόχου».

– See more at: http://left.gr/news/otan-o-stohos-panigyrize-gia-ton-georgio-nitsa#sthash.YxyHtC3O.0T3QlAai.dpuf

212

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση