Αντιφασιστική συγκέντρωση- διαδήλωση στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Αντιφασιστική συγκέντρωση- διαδήλωση στο Νέο Ηράκλειο την Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Screen Shot 2015-10-28 at 11.59.39 AMΤην Κυριακή 1 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ. στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου φορείς, συλλογικότητες και σωματεία των δήμων Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Ιωνίας καλούν σε αντιφασιστική διαδήλωση, ως απάντηση στη συγκέντρωση μίσους που καλεί εκείνη την ημέρα η Χρυσή Αυγή, με ομιλητή το Ν. Μιχαλολιακο. 
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους φορείς που καλούν στην αντιφασιστική συγκέντρωση η «γιορτή μίσους» της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, με ομιλητή μάλιστα τον υπόδικο Μιχαλολιάκο που ήδη έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη.
Μία από τις σημαντικές νίκες του αντιφασιστικού κινήματος στο Νέο Ηράκλειο και όχι μόνο, ήταν το κλείσιμο και η απομάκρυνση των γραφείων της Χρυσής Αυγής από την περιοχή. Με συνεχείς αντιφασιστικές πορείες και διαδηλώσεις το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε να διώξει τους φασίστες πετυχαίνοντας μια υλική νίκη στην προσπάθεια πάταξης του φασισμού. Σε αυτή την κατεύθυνση το αντιφασιστικό κίνημα οφείλει να δώσει το παρόν στην συγκέντρωση της Κυριακής. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι για να τσακίσουμε το φασισμό οφείλουμε να ενισχύσουμε τις αντιστάσεις και τα αντιφασιστικά μέτωπα στις γειτονιές, να μην αφήσουμε τους φασίστες να εδραιωθούν και να συγκρουστούμε μαζί τους.
ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Kίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

ira_01115_2

276

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση