Ο γιος αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στα Ίμια ρίχνει σκληρό άκυρο στη Χρυσή Αυγή

Ο γιος αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στα Ίμια ρίχνει σκληρό άκυρο στη Χρυσή Αυγή

Screen Shot 2016-01-29 at 7.45.28 PM2ο χρόνια μετά και ενώ η υπόδικη Χρυσή Αυγή που προσπαθεί να μεγαλώσει ξανά την επιρροή της ετοιμάζεται για άλλη μια πορεία με πυρσούς, διαβάσαμε εδώ μια συνέντευξη του Ιωάννη Καραθανάση, γιου του Χριστόδουλου Καραθανάση, υποπλοίαρχου του Πολεμικού Ναυτικού και κυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέπεσε με πλήρωμα τους υποπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό.

imia7

Ο γιος του Καραθανάση, τον οποίο στο κάτω κάτω αφορά άμεσα η Κρίση των Ιμίων, λέει σε κάποιο σημείο το εξής πολύ ενδιαφέρον:
Άρα για ένα παιδί με έναν πατέρα νεκρό σε περίοδο οριακά πριν από τον πόλεμο το βάρος και η ευθύνη είναι τεράστια. Και όταν λέω ευθύνη, εννοώ το πώς θα διαχειριστώ  εκτός των άλλων όλη αυτή την υπερπροβολή που έχει γίνει και την οποία εκμεταλλεύτηκαν διάφορες ομάδες. Και αναφέρομαι σε πολιτικές ομάδες οι οποίες είτε έλεγαν τρομερά αρνητικά για τον πατέρα μου, αμαυρώνοντας τον άνθρωπο Χριστόδουλο Καραθανάση είτε ισοπεδώνοντας την αξία του ως αξιωματικό.

Ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιους γνωστούς μου ακραίων οργανώσεων οι οποίοι μου μίλαγαν απαξιωτικά επειδή δεν τους υποστηρίζω. «Μου έλεγαν πως για να διαιωνιστεί η μνήμη του πατέρα μου θα έπρεπε να ανήκω στον χώρο τους και να ακολουθώ την δική τους πολιτική άποψη, με την οποία δεν είμαι σύμφωνος. Αυτοί οι άνθρωποι και αυτές οι ομάδες πρέπει να ξέρουν πως ούτε ο πατέρας μου ήταν ή θα γινόταν, ούτε εγώ ήμουν ή θα γίνω «φαν» της Χρυσής Αυγής»
Πηγή:http://luben.tv/politix/71883

 

3.721

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση