Όταν τα φασιστοσάιτ ανακαλύπτουν… όπλα στα hot spot(!)

Όταν τα φασιστοσάιτ ανακαλύπτουν… όπλα στα hot spot(!)

Screen Shot 2016-02-27 at 8.12.26 AMτου Σπύρου Χειρδάρη

Κυκλοφόρησε τελευταία από τα γνωστά φασιστομπλογκς parlapipas, Κατοχικά Νέα κλπ η ψευδέστατη είδηση ώστε ο καπαδιασμένος λαός που τρώει το κουτόχορτο που του δίνουν και να αντιδράσει στα hot spots, περί ανευρέσεως 52 τόννων όπλων και πυρομαχικών σε φορτίο επίπλων που προοριζόταν για τα hot spots.

Την είδηση την βρήκα εδώ μάλιστα με κακή μετάφραση google από κάποιο ξένο μπλογκ που δεν κατονομάζεται από Αγγλικό κείμενο γνώσεων, μικρού παιδιού προφανώς.

Επειδή οι φωτογραφίες μου φάνηκαν γνωστές τις έψαξα και τότε βρήκα την απάτη…
Όλες οι φωτό προέρχονται από την ανεύρεση όπλων και πυρομαχικών στο πλοίο HADDAD-1 που μετέφερε όπλα και πυρομαχικά από τη Τουρκία στο ISIS και κατασχέθηκαν στο Ηράκλειο.
Την είδηση αυτή μπορείτε να τη δείτε  εδώ .

Φυσικά ουδείς από όλους αυτούς που αναρτούν τις ψευτοδειδήσεις κάνει το κόπο να τις ψάξει ή έστω να κάνει μιά βόλτα από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES .

Φυσικά ουδείς Εισαγγελέας, αλλά ούτε και η Δίωξη του κου Σφακιανάκη επεμβαίνει σε όλη αυτή την ανακατωσούρα της διασποράς ψευδών ειδήσεων με σκοπό την κατατρομοκράτηση του κόσμου αλλά και την έμμεση προτροπή σε βία. Η Δίωξη ενοχλείται μόνο αν κάποιος σατιρίσει την Ορθοδοξία ή «προσβάλλει» κατά την κρίση του κου Σφακιανάκη αξιωματικούς.  

Πηγή:https://tadeefipipis.wordpress.com

 

1.794

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση