Χυδαία επίθεση Ρουπακιά στην οικογένεια Φύσσα

Χυδαία επίθεση Ρουπακιά στην οικογένεια Φύσσα

2550267Στο Εφετείο συνεχίζεται σήμερα, 27 Ιουνίου, η δίκη της Χρυσής Αυγής με την ολοκλήρωση της εξέτασης του Μαντά και την κατάθεση ενός ακόμη αυτόπτη μάρτυρα του Μιχάλη Ξυπόλητου, φίλου του Παύλου Φύσσα.

Παράλληλα, από τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τοΕφετείο, με την συμμετοχή και της ΑΔΕΔΥ.

Παρόντες είναι και οι 18 κατηγορούμενοι που έχουν πλέον υποχρέωση για αυτοπρόσωπη παράσταση.

Προβλήματα σημειώθηκαν στην είσοδο των δημοσιογράφων και του κοινού. Λίστες για τους δημοσιογράφους δεν υπήρχαν και τους ζήτησαν να μεριμνήσουν οι ίδιοι για να δημιουργηθούν.

Δεν υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει κλιματισμός στην αίθουσα, δεν υπάρχουν θέσεις για τους δημοσιογράφους και τα μικρόφωνα είναι προβληματικά .

Οι πλευρές μπαίνουν όλες από την ίδια είσοδο και προκλήθηκε ήδη επεισόδιο ανάμεσα στην μητέρα του Παύλου Φύσσα και δικηγόρου της Χρυσής Αυγής, ενώ πριν από λίγο ο χρυσαυγίτης ο Γιώργος Ρουπακιάς,  δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, στράφηκε προς την οικογένεια Φύσσα και τους δημοσιογράφους εξυβρίζοντάς τους χυδαία λέγοντας «Γ@μιέστε κουφ@λες». Προσπαθώντας να κατεβάσει μάλιστα και την κάμερα της φωτορεπόρτερ Τάνιας Μπόλαρη φώναξε «Τι κανείς μωρή κ@ριόλα». Οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν για να αποτραπούν τα χειρότερα.

Στη συνέχεια κατά τη διακοπή της δίκης το κλίμα εντάθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα τον δικηγόρος της Χρυσής Αυγής, Στάθη Καρυδομάτη, να πιάνεται στα χέρια με τον θείο του Παύλου Φύσσα. Φωνές και συνεχείς απειλές από τη μεριά των χρυσαυγιτών.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε και μεταξύ των δημοσιογράφων και της αστυνομίας όταν οι πρώτοι διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες που επικρατούν στην αίθουσα και ένας αστυνομικός άρχισε να τους σπρώχνει.

Επανέναρξη της δίκης με την κατάθεση των μαρτύρων.

Πηγή:http://www.altsantiri.gr/ellada/diki-ch-chidea-epithesi-roupakia-stin-ikogenia-fissa-entasi-ke-diakopi/

4.377

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση