Εκδήλωση – συζήτηση στην Πάτρα: Αντίσταση στον πόλεμο κατά των προσφύγων και των φτωχών

Εκδήλωση – συζήτηση στην Πάτρα: Αντίσταση στον πόλεμο κατά των προσφύγων και των φτωχών

1 Η Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό Πάτρας σας προσκαλεί για να συζητήσουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον ρατσισμό που διαιρεί τα θύματα των πολέμων και του νεοφιλελευθερισμού.

Η πρόσφατη εκλογή του Τραμπ ως πρόεδρος των ΗΠΑ και ανοδική τάση της εθνικιστικής ρητορείας καθιστά αναγκαία την απάντηση από την αριστερά και το κίνημα. Οι πρόσφατοι εμπρησμοί των Φασιστών στον καταυλισμών των προσφύγων στην Χίο φανερώνουν ότι και στην Ελλάδα η ακροδεξιά ανατάσσεται και προσπαθεί να βρει έκφραση παρόλο που είναι υπόδικοι. Γνωρίζοντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των μεταναστών προσπαθούμε μαζί με το υπόλοιπο αλληλέγγυο κύμα να χτίσουμε τους όρους για μια καλύτερη ζωή των προσφύγων και των μεταναστών. Όλα τα παραπάνω θα προσπαθήσει να ανοίξει η συζήτηση για να βρεθούμε καλύτερα ενημερωμένοι και οπλισμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και την ΕΕ και να εξαλείψουμε τον εθνικισμό και την ξενοφοβία.

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016, στις 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Ομιλητές: Μάνια Μπαρσέφσκι ( Επιτροπή Δικαιωμάτων Λαϊκής Ενότητας) Χρήστος Σταυρακάκης ( ιστοσελίδα Rproject.gr) Συντονίζει από την ΚΑΡ Πάτρας ο Βελογιάννης Μάνθος

200

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση