Προς Ελεύθερη ΕΡΤ: Ο Κώστας Σακκάς μπορεί να απελευθερωθεί με ένα σας κάλεσμα

Προς Ελεύθερη ΕΡΤ: Ο Κώστας Σακκάς μπορεί να απελευθερωθεί με ένα σας κάλεσμα

601652_470240489729262_1963326167_nΗ ελληνική «δικαιοσύνη» αποφάσισε ότι ο Κώστας Σακκάς πρέπει να πληρώσει 30.000 ευρώ για να «αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους». Χρήματα που κανείς δεν μπορεί να βρει. Χρήματα που μπορούν να μαζευτούν με ένα δικό σας κάλεσμα.

Η ΝΕΤ και η ΕΡΤ3 διοργανώνουν εδώ και ένα μήνα συναυλίες και δρώμενα στους προαύλιους χώρους τους.

Καλώ τους ανθρώπους της Ελεύθερης Τηλεόρασης, όπως σωστά οι ίδιοι την έχουν ονομάσει, να μην κάνουν τίποτα παραπάνω από αυτό που κάνουν κάθε βράδυ. Με τη μόνη διαφορά ότι για μία και μοναδική βραδιά, σκοπός της θα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά.

Και όχι μόνο για την αποφυλάκιση, αλλά και για την ενίσχυση ενός ανθρώπου που απαιτείται εντατική ιατρική φροντίδα για να συνέλθει από τις 37 συνεχόμενες μέρες απεργίας πείνας.

Ο κόσμος που μπορεί να συγκεντρωθεί στον δικό σας χώρο, δεν θα μαζευτεί πουθενά αλλού.

Πιστέψτε με. Όλοι θα έρθουν. Όλοι θα συμβάλλουν στη συγκέντρωση των χρημάτων.

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ: αν κάνετε κάτι τέτοιο οι κυβερνώντες θα σας κατηγορήσουν για «συνενοχή» και «υπόθαλψη εγκληματία». Θα σας πουν «φίλους τρομοκρατών» και «γιάφκα παρανόμων». Η απόφαση όμως εξαρτάται από εσάς.

Για μία ακόμη φορά ήρθε η ώρα να «λερώσετε τα χέρια σας». Θα το κάνετε; Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όπως ήμασταν από την πρώτη μέρα.

Mοιραστείτε το κάλεσμα

ERTopen twitter: @ertsocial, @ert3social

ERTopen facebook: https://www.facebook.com/ERTSocial

mail: http://www.ertopen.com/epikoinonia

Πηγη:http://polyfimos.blogspot.gr

83

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει ήδη προταθεί (από χθες το βράδυ) και δεν υπήρξε αντίρρηση, ούτε καν επιφύλαξη από όσους το άκουσαν. Οργανώνεται…

Γράψτε μια απάντηση