Συσκευή ελέγχου ελληνικού DNA από τη Χρυσή Αυγή

Συσκευή ελέγχου ελληνικού DNA από τη Χρυσή Αυγή

Τον «Ιχωροψάχτη» ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα αιμοληψίας, που μπορεί να να πιστοποιήσει επιτόπου την αυθεντικότητα του ελληνικού αίματος παρουσίασε χθες στο κοινό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

 

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, στην πρώτη επίδειξη του «Ιχωροψάχτη» που ανιχνεύει τις ουσίες ελληνικότητας στο αίμα και τις παρουσιάζει στην οθόνη. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, στην πρώτη επίδειξη του «Ιχωροψάχτη» που ανιχνεύει τις ουσίες ελληνικότητας στο αίμα και τις παρουσιάζει στην οθόνη. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Μια αδιάβλητη μέθοδος που μπορεί να αποκλείσει οποιοδήποτε ξένο ή έστω ημίαιμο μίασμα επιχειρήσει να  εκμεταλλευθεί και να χρησιμοποιήσει της αγνές ελληνικές ανθρωπιστικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής! Αυτή ειναι η αποστομωτική απάντηση σε όσους προδότες αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό και ειρωνεία την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία για Έλληνες και για την προσφορά Ελληνικού Αίματος σε όσους Έλληνες το χρειάζονται.

Με τον «Ιχωροψάχτη», όποιος θελήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του «Γαλανόλευκου Σταυρού» (δηλαδή κάτι σαν τον Ερυθρό Σταυρό, αλλά μόνο για υπερήφανους Έλληνες), αρκεί να υποβληθεί σε μια απλή ανάλυση αίματος. Μέσα σε λίγα λεπτά, η συσκευή θα ανιχνεύσει στο αίμα, όλες εκείνες τις ουσίες που πιστοποιούν την υπερήφανη ελληνικότητα: Την Βυζαντίνη, την Εψιλίνη, την Καραγκιοζίνη, την Μεανδρίνη και την επαρκή περιεκτικότητα σε «Λεωνιδοπετάλια».

Ο «Ιχωροψάχτης» που πήρε το όνομά του από την ουσία «Ιχώρ» η οποία, σύμφωνα με έγκυρα blogs στο internet, βρίσκεται μόνο μέσα στο ελληνικό αίμα και μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τους άλλους κατώτερους λαούς, είναι αποτέλεσμα έρευνας της ομάδας Εθνικιστών επιστημόνων που με επικεφαλής τον καθηγητή Μενγκελάκο, πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια σειρά πειραμάτων σε αλλοδαπούς, προκειμένου να την τελειοποιήσει.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου τι θα συμβαίνει σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το αίμα δεν είναι 100% ελληνικό ή ότι δεν είναι επαρκώς υπερήφανο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος απάντησε ότι μόλις χτυπήσει ο συναγερμός, προβλέπονται διάφορες τιμωρίες, ανάλογα με τις ουσίες που λείπουν. Και πρόσθεσε ότι έτσι κι αλλιώς η εξέταση θα γίνεται με τον αιμοδότη ξαπλωμένο και δεμένο πάνω σε «ειδικό» στρώμα με κατάλληλο «εξοπλισμό».

Πάντως, με τη μέθοδο του Ιχωροψάχτη, θα περάσουν στο περιθώριο οι παλαιότερες «εμπειρικές» μέθοδοι πιστοποίησης της ελληνικότητας, όπως ο έλεγχος για αύξηση σφυγμών στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου ή η ικανότητα να φοράς περικεφαλαία του Λεωνίδα για μια ολόκληρη μέρα, χωρίς να χαλάσει το μαλλί.

Τέλος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αναφερόμενος στις μελλοντικές δραστηριότητες του «Γαλανόλευκου Σταυρού», μίλησε για την πρόθεσή του να κυκλοφορήσει το ελληνικό αίμα και σε εντομοαπωθητικό σπρέι, αφού μόνο αυτό έχει την δυνατότητα να υπερισχύει και να σκοτώνει ξένους οργανισμούς που εισβάλλουν στο σπίτι, όπως κουνούπια, μύγες, πακιστανούς, κλπ.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγη:http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=16617

55

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση