Δεν φτάνει που τον έδειραν! Απείλησαν το δικηγόρο και το μάρτυρα του μέσα στο δικαστήριο!

Δεν φτάνει που τον έδειραν! Απείλησαν το δικηγόρο και το μάρτυρα του μέσα στο δικαστήριο!

Μέλη της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» και σύντροφοι-ισσες του αντιφασιστικού αγώνα παρευρέθηκαν την Παρασκευή 20/7, στα δικαστήρια για την δίκη του Θ.Μ. τραμπούκου που επιτέθηκε μαζί με άλλα 7 άτομα ενάντια σε Τυνήσιο μετανάστη.

Οι υποστηρικτές της ρατσιστικής και φασιστικής βίας ήταν πιο επιθετικοί. Μέσα στα δικαστήρια απείλησαν τον δικηγόρο και τον μάρτυρα. Επιτέθηκαν λεκτικά με απειλές αποδεικνύοντας ότι ο ξυλοδαρμός του μετανάστη πίσω από την Πολιτεία έχει φασιστικά κίνητρα, δίνοντας συνέχεια στην λογική του πογκρόμ που εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή πριν καιρό στην περιοχή των Ιτεών. Φαίνεται μία οργανωμένη προσπάθεια να στηθούν και άλλοι Αγ. παντελεήμονες και άλλες γειτονιες μισους.

Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στην δίκη στις 31/7 (στα δικαστήρια στην Γερμανού) για να καταδικάσουμε όλοι μαζί την φασισιστική και ρατσιστική βία. Οι οργανώσεις, τα κόμματα της Αριστεράς και γενικά όλο το αντιφασιστικό κίνημα ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ να περάσει στα ψιλά αυτή η επίθεση. Ολοι πρέπει να συμβάλλουμε στην από κοινού οργάνωση του Αντιφασιστικού Μετώπου.

Καμία ανακωχή με την κυβέρνηση των Τραπεζιτών – καμία ανοχή στις Φασιστικές Οργανώσεις
Θέλουμε γειτονίες αλληλεγγύης και όχι μίσους
Ντόπιοι και μετανάστες εργάτες ενωμένοι ενάντια στην φτώχεια, την ανεργία, τον φασισμό

Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό Πάτρας»

44

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα σκουλίκια του συστήματος έχουν λόγους να χτυπούν αξιοπρεπείς ανθρώπους που αγωνίζονται χωρίς κρατική επιχορήγηση, χωρίς πλάτες από μπάτσους-δικαστές-πολιτικούς! Ανθρώπους που εξεγέρθηκαν και πολέμησαν με γυμνά χέρια απέναντι στους ομοϊδεάτες της Χ.Α. ,τους πάνοπλους μπάτσους και στρατιώτες της Τυνησίας!
    Είναι το μίσος του σκοταδιού ενάντια στον Άνθρωπο!

Γράψτε μια απάντηση