Δεν θα παραχωρήσει η Μητρόπολη κατασκήνωση στη Χρυσή Αυγή

Δεν θα παραχωρήσει η Μητρόπολη κατασκήνωση στη Χρυσή Αυγή

Φαίνεται ότι η δημοσιότητα που πήρε το θέμα χτες από το left.gr για τη διοργάνωση κάμπινγκ στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων στην περιοχή του Νεοχωρίου στη Λίμνη Πλαστήρα από τη Χρυσή Αυγή έφερε αποτελέσματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η Μητρόπολη δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της σε χρυσαυγίτες.

Σε μια προσπάθεια να παρακάμψει το γεγονός, η Χρυσή Αυγή δίνει πληροφορίες σε τοπικά ΜΜΕ ότι η κατασκήνωση στην περιοχή της λίμνης θα γίνει στην Καστανιά, όπου και θα κάνει την επίσκεψή του ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης…

 

Όπως μας ενημερώνουν κάτοικοι της περιοχής, στην Καστανιά υπάρχει μια εγκαταλελειμμένη από το 1986 (!) κατασκήνωση του υπουργείου Παιδείας. Είναι προφανές ότι οι εγκαταστάσεις της είναι κατεστραμμένες και είναι αδύνατη η χρήση.

 

Επίσης, αν ευσταθεί η πληροφορία αυτή, για την ενδεχόμενη χρήση του χώρου από τη Χρυσή Αυγή, εγείρονται ερωτήματα σχετικά με το αν έχουν ενημερωθεί οι αρχές και φυσικά με το αν έχει δοθεί άδεια παραχώρησης της δημόσιας έκτασης…

Πηγη:http://www.left.gr/article.php?id=5126

63

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση