Δολοφονική επίθεση σε νεαρό Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας

Δολοφονική επίθεση σε νεαρό Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας

Δολοφονική επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα της Κυριακής νεαρός Ιρακινός, αλλοδαπός, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η επίθεση σημειώθηκε στις 04:37, στην οδό Αναξαγόρα 17. Ο τραυματίας που έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου κατέληξε το μεσημέρι στις 13.15.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας, εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του προς του οικείους του νεαρού Ιρακινού κι είπε:

«Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Μήπως έπρεπε να τα σκεφτεί νωρίτερα; Όταν, με το πογκρόμ, που διεξήγαγε όρισε τους μετανάστες ως το απόλυτο κακό;

 

Πηγη:www.tvxs.gr

33

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση