ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ LGBTQI ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ LGBTQI ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

983976_396641950445016_555452138_nΠριν λίγη ώρα, μέλη της πατρινής LGBTQI κοινότητας Blender δέχτηκαν προπηλακισμό στη Γούναρη από νεοναζί της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης για την ταινία “Milk” που προβάλλουν την Παρασκευή στα σκαλάκια της Αγ. Νικολάου.

Για ακόμη μία φορά οι “δήθεν” αντισυστημικοί χρυσαυγίτες που στήριξαν το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και την απόλυση 2656 υπαλλήλων, δείχνουν ποιός είναι ο πραγματικός τους εχθρός: όχι η κυβέρνηση των μνημονίων, όχι οι επιχειρηματίες των μειώσεων μισθών και της ανεργίας, αλλά όποιος “διαφέρει” από τα ναζιστικά πρότυπα που έχουν αυτοί στο κεφάλι τους.

Εμείς τους απαντάμε ότι δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτούς, και την κυβέρνηση που τους στηρίζει: θα τους διώξουμε και από το κέντρο της Πάτρας, και από παντού!

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ MILK ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 

Κίνηση ”Απελάστε το Ρατσισμό”

181

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση