Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυμνάσια της Χρυσής Αυγής και το χάρτη από τα Εξάρχεια

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυμνάσια της Χρυσής Αυγής και το χάρτη από τα Εξάρχεια

xa1_0Κρυφό υλικό της Χρυσής Αυγής το οποίο αποκαλύπτει ότι είχαν «φακελωμένους» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γνωστούς δημοσιογράφους είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο ενισχύει τις κατηγορίες για την εγκληματική δομή και δράση του ακροδεξιού μορφώματος.

Το ηλεκτρονικό αρχείο της Χρυσής Αυγής, το οποίο πλέον βρίσκεται στη διάθεση των αρχών, έκρυβε και άλλες εκπλήξεις. Πάνω από 20 φωτογραφίες του Ηλία Κασιδιάρη να κρατά διαφόρων τύπων όπλα ή και να πυροβολεί, ταυτότητες αστυνομικών από την Θεσσαλονίκη, χάρτης των Εξαρχείων με σημειωμένα κτίρια τα οποία κατατάσσονται σε ομάδες “ωραιότητας και ομορφιάς”, για την σύγκριση λευκών και μαύρων είναι λίγες μόνο από αυτές.

Στο ηλεκτρονικό αρχείο, μεταξύ άλλων, εικονίζονται δεκάδες όπλα καλάσνικοφ, σκόρπιον, πιστόλια κ.ά. Πολλά από αυτά προέρχονται από  κατασχέσεις της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από εξαρθρώσεις συμμοριών. Εξίσου πολλά, όμως, έχουν άγνωστη προέλευση.
Στον φάκελο της υπόθεσης εμπεριέχεται μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται δεκάδες τύποι όλμων και ρουκετών σε μία αγροτική περιοχή με την κωδική ονομασία του αρχείου: «κοινωνικός εθνικισμός-πυρομαχικά».

Σύμφωνα με τα  πλήρη έγγραφα  και τα επισυναπτόμενα ηλεκτρονικά αρχεία από την ΕΛ.ΑΣ που αποκαλύπτει «Το Βήμα», ο Ηλίας Κασιδιάρης εμφανίζεται να σημαδεύει ή  να πυροβολεί από μέσα από το δωμάτιο του ή σε διάφορα σημεία της χώρας.

Ακόμη, σε άλλες φωτογραφίες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εικονίζεται μαζί με άλλα μέλη της οργάνωσης που φορούν στρατιωτικές στολές παραλλαγής, να εκπαιδεύουν ομοοιδεάτες τους, να χαιρετούν ναζιστικά κ.λπ.

Ακόμη εικονίζεται γυναίκα-μέλος της Χρυσής Αυγής να πυροβολεί  με καραμπίνα. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το έγγραφο της υπόθεσης, στον φάκελο έχουν ενταχθεί και το ιστορικό των συνομιλιών των βουλευτών της «Χρυσής Αυγής» στο λογισμικό ανταλλαγής μηνυμάτων Mirc αλλά και στο Skype.

Αποκαλύψεις και για Μιχαλολιάκο

Στο αρχείο που βρέθηκε στην κατοικία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής  κ. Νίκου Μιχαλολιάκου εντυπωσιάζουν δεκάδες φωτογραφίες από κάθε μορφής οπλοστάσια, φωτογραφίες Γερμανών στρατιωτών που εκτελούν δεμένους αιχμαλώτους, έγγραφο με τις 20 αρχές της Προπαγάνδας του Γκαίμπελς και όπου, ανάμεσα στα άλλα, σημειώνεται: « Η προπαγάνδα προς τους ανθρώπους του κινήματος (το εσωτερικό μέτωπο) πρέπει να δημιουργεί ένα βέλτιστο επίπεδο άγχους».

Επίσης απεικονίζεται ομάδα 30… λουομένων μελών της Χρυσής Αυγής να χαιρετούν ναζιστικά, αλλά και ένας άλλος υποστηρικτής της οργάνωσης να έχει βάλει την κάνη του πιστολιού στο στόμα του.

Δείτε τις φωτογραφίες

xa1_0

xa2

xa3

xa4

xa5

xa6

xa7

πηγή:.koutipandoras

84

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση