Μεταφυσικά φαινόμενα στην Αμυγδαλέζα

Μεταφυσικά φαινόμενα στην Αμυγδαλέζα

eurokinissi_amigdaleza (1)Η κατάθεση των τριών τελευταίων μαρτύρων κατηγορίας χτες στη δίκη των 65 μεταναστών για την εξέγερση στην Αμυγδαλέζα επιφύλαξε νέες εκπλήξεις στο ακροατήριο και εδραίωσε την αίσθηση πως μια μυστήρια ανώτερη δύναμη παρενέβη το βράδυ της εξέγερσης και επηρέασε, όχι μόνο τις αντιληπτικές και μνημονικές ικανότητες των αστυνομικών, αλλά και τα ίδια τα φυσικά φαινόμενα.

Ανάμεσα σε άλλα, συνέβησαν τα εξής υπερφυσικά: η πόρτα που συνδέει τις πτέρυγες Α1 και Β9 καταστράφηκε, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που κίνησε τη δίωξη 65 μεταναστών στο πλαίσιο του αυτόφωρου. Αλλά οι εν λόγω πτέρυγες δεν είναι γειτονικές. Ανάμεσά τους μεσολαβούν άλλες πτέρυγες και άλλες πόρτες. Η μόνη πόρτα που μπορεί να συνδέει δύο πτέρυγες, οι οποίες δεν γειτνιάζουν, είναι προφανώς η Πύλη του Ανεξήγητου.

Διακτινισμοί

Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, μπροστά στο φαινόμενο του διακτινισμού που παρατηρήθηκε εκείνη τη βραδιά. Την ίδια ώρα, ο ίδιος άνθρωπος βρισκόταν σε διαφορετικά μέρη και έκανε διαφορετικά πράγματα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς που υπήρξαν μάρτυρες του φαινομένου. Ενας αστυνομικός τον συνέλαβε έξω από την Αμυγδαλέζα για το αδίκημα της απόδρασης και τον οδήγησε στο κρατητήριο του Α.Τ. Αχαρνών. Λίγο αργότερα, άλλος αστυνομικός αναγνώρισε τον ίδιο άνθρωπο και τον συνέλαβε μέσα στην Αμυγδαλέζα για το αδίκημα της στάσης. Ας μη βιαστούν οι δύσπιστοι να μιλήσουν για λάθος: το φαινόμενο παρατηρήθηκε με αρκετούς κατηγορούμενους…

Η ίδια ανώτερη δύναμη οδήγησε το στόμα επτά διαφορετικών αστυνομικών που κατέθεταν χωριστά και σε διαφορετικό χρόνο να πει τις ίδιες ακριβώς λέξεις και στην ίδια σειρά, γεγονός που αποτυπώθηκε σε επτά αυτολεξεί καταθέσεις. Ολοι τους μάλιστα αναφέρουν χτυπήματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι ιατροδικαστικές εκθέσεις αναφέρουν χτύπημα στην ωμοπλάτη για έναν ή χτύπημα στην κοιλιά και το γόνατο για άλλον.

Και βέβαια παραμένει το μέγα μυστήριο πώς ταυτοποίησαν οι μάρτυρες τους κατηγορούμενους στην ανάκριση, παρόλο που δεν ήξεραν τα ονόματά τους. «Αναγνώριση δεν έγινε», κατέθεσε ενόρκως χθες στο δικαστήριο ο τελευταίος μάρτυρας, για να αναφέρει μέσα σε λίγα λεπτά το ακριβώς αντίθετο, πως δηλαδή ο ίδιος αναγνώρισε τρεις τέσσερις, τους μισούς από όσους κατηγορεί για απόδραση, στο κρατητήριο όπου κρατούνταν. Οσο για τα ονόματα; «Μου είπαν οι αστυνομικοί που έκαναν την ανάκριση ότι αυτά είναι τα ονόματα. Δεν είχα λόγο να μην τους πιστέψω», είπε.

συντάκτης: Δημήτρης Αγγελίδης

φώτο: EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

πηγή:efsyn.gr

125

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση