«Θα σας γαμ….ω όλους»-Ο μονάρχης είναι ένας και ο λαός κανένας

«Θα σας γαμ….ω όλους»-Ο μονάρχης είναι ένας και ο λαός κανένας

newego_LARGE_t_1101_54075607-805x450Ανακοίνωση για τα γεγονότα στη Μοναρχία του Βόλου(υποτελής του Μονακό).

Εμείς οι πιστοί υπήκοοι του Μονάρχη μας, καταδικάζουμε τα άθλια γεγονότα ομάδας ιθαγενών, που τόλμησαν να αμφισβητήσουν τις «ελέω Θεού» αποφάσεις της «ενός ανδρός αρχή» Μοναρχίας μας!

Μια περιθωριακή ομάδα 200 και πλέον αντιμοναρχικών ιθαγενών, τόλμησε να σηκώσει πανό και να αμφισβητήσει τη θεϊκή κρίση του Μονάρχη μας, που τους προειδοποίησε ότι δεν τους αναγνωρίζει και κλείστηκε με τους πρίγκιπες του στα ιδιαίτερα δώματα της Μοναρχίας.

Καταδικάζουμε αυτούς τους αντιμοναρχικούς επαναστάτες, που διαταράσσουν την ηρεμία της Μοναρχίας και θέλουν να έχουν άποψη για τα θέματα της ζωής τους.

Που δεν καταλαβαίνουν τη σοφή προειδοποίηση του Μονάρχη μας «θα σας γ….ω όλους» και επιμένουν να μη είναι «οσφυοκάμπτες¨!

Που «τρομοκρατούν» με τις ενέργειές τους το Μονάρχη μας, που έτσι αναγκάζεται να φέρει το στρατό του, τα «ΜοναρχοΜάτ», μέσα στα ανάκτορα της Μοναρχίας, για την εμπέδωση της τάξης και της ασφάλειας!

Παραθέτουμε τα λόγια του ίδιου μας του Μονάρχη μας, όπως τα μεταδίδουν οι πιστοί «αυλοκόλακές»του.

«Η Μοναρχική Αρχή του Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιου είδους απαράδεκτες και αντιμοναρχικές συμπεριφορές και καλεί το σύνολο των υπάκουων υπηκόων και ιδιαίτερα τους υποτελείς πριγκιπικούς εκπροσώπους τους, να τις αποδοκιμάσουν. Το κοινό καλό και το συμφέρον της Μοναρχίας και των υπηκόων μου το ξέρω εγώ και μόνο εγώ!»

Ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΜΑΣ

(http://www.vforvolos.gr/parapolitika/tha-sas-gam-o-olous-o-monarchis-ine-enas-ki-o-laos-enas-kanenas.html)

Οργή λαού, φόβος δημάρχου

-ΠΟΛΙΤΕΣ-e1422527670540

Σύμφωνα με το παρακάτω δημοσίευμα, ο δήμαρχος αντικρίζοντας πανό διαμαρτυρίας της Κίνησης Πολιτών για τα νερά του Πηλίου και πολιτών της πόλης,που παρευρέθησαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας χτες στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο, απαιτώντας δημόσιο διάλογο στο θέμα της διαχείρισης της άρδευσης, κλείστηκε στο γραφείο του και μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία, όπου όταν έφτασαν στο δημαρχείο δεν ξέραν τι ακριβώς να κάνουν βλέποντας τόσο κόσμο να περιμένει να συναντήσει το δήμαρχο.

ΕΞΩ-ΑΠΟ-ΤΟ-ΓΡΑΦΕΙΟ-300x225

Στη συνέχεια το Γραφείο Τύπου του δημάρχου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Παρά τις προκλητικές προσπάθειες μιας ομάδας περιθωριακών ατόμων, καθοδηγούμενων από το γνωστό δίδυμο Πατσιαντά – Κλημόπουλου, και με την παρουσία του συνόλου σχεδόν της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοτική Αρχή του Βόλου ενεργώντας με βάση τις κοινωνικές ανάγκες και τη διαμορφωμένη πραγματικότητα προχώρησε σε μια κατ’ αρχήν προσέγγιση με τα τοπικά συμβούλια και τις ομάδες πολιτών, που έχουν άμεσο συμφέρον σχετικά με την πολιτική διαχείρισης των υδάτων και την νέα αρδευτική πολιτική βάσει της κείμενης Νομοθεσίας.

Δυστυχώς η ομάδα αυτή ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατικής συμπεριφοράς προχώρησε σε προπηλακισμούς, ύβρεις και απόπειρες βιαιοπραγιών, και επιχείρησε ετσιθελικά να επιβάλλει τις απόψεις της, που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το κοινό καλό και το συμφέρον της κοινωνίας.

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να υποκύψει σε τέτοιου είδους απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και καλεί το σύνολο της κοινωνίας και ιδιαίτερα τους θεσμικούς εκπροσώπους της να τις αποδοκιμάσουν.

ΜΠΕΟΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ-300x225

Ιδιαίτερα απευθύνεται στο νέο υπουργό Εσωτερικών, τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την τοπική κομματική οργάνωση του κόμματος και ζητεί την παρέμβασή τους, καθώς φαίνεται ότι η μεγάλη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έστειλε λάθος μηνύματα σε ορισμένους φανατικούς, που θεωρούν ότι μπορούν να καταργήσουν τους θεσμούς και να τους υποκαταστήσουν, ικανοποιώντας εμμονές και συμπλέγματα που τους διακατέχουν και που πάντως δεν αφορούν κανένα πολίτη.

Η Δημοτική Αρχή σήμερα κιόλας προχωρεί στην άσκηση όλων των νόμιμων μέσων προκειμένου να διαφυλάξει τη νομιμότητα και την εύρυθμη και δημοκρατική λειτουργία της πόλης, που απειλείται από τη δράση τέτοιων ομάδων.”

Δημοκρατική λειτουργία; Ναι, τη θυμόμαστε όλοι σε κάθε δημοτικό συμβούλιο στις φράσεις “Εμείς αποφασίζουμε εδώ πέρα”

Δεν αφορά κανένα πολίτη; Το θέμα των νερών του Πηλίου και της άρδευσης αφορά όλους τους κατοίκους του Δήμου. Αφορά κι εκείνους που είναι άνεργοι και δώσατε εντολή κύριε δήμαρχε να κοπεί το νερό στο σπίτι τους.

Τώρα, σχετικά με το δίδυμο Πατσιαντά – Κλημόπουλου που παρουσιάζονται ως υποκινητές παράνομων και αντιθεσμικών κινήσεων…πόσο μάλλον η επίκληση στους βουλευτές και την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας….

Τι φοβάται ο δήμαρχος Βόλου στην τρίτη μέρα της νέας κυβέρνησης και κλείνεται στο γραφείο του; Ο δήμαρχος να καλεί αστυνομία για να απομακρύνουν τους πολίτες που θέλουν να του μιλήσουν; Αλλεργία στα πανό; Επίκληση στον ΣΥΡΙΖΑ για βοήθεια;

ΠΡΟΕΔΡΟΙ-Τ.Σ.-300x225

Ενώ η διαβούλευση, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες, δεν αποχωρούσαν και τον «πολιόρκησαν» στο γραφείο του, ζητώντας να δεχτεί αντιπροσωπεία τους για να τους ενημερώσει για τη διαβούλευση, τελικά έκαναν αποτυχημένη προσπάθεια για να μπουν στο γραφείο του, για να προσκρούσουν σε δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, μέχρι που στις 20.40 μπήκαν στο Δημαρχείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και της ομάδας ΔΙΑΣ, κάτι που ξεσήκωσε τους πολίτες που είχαν απομείνει στο Δημαρχείο.

Ο Αχιλλέας Μπέος διαβεβαίωσε τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία ιδιωτικοποίηση του νερού, ότι η Δημοτική Αρχή καταβάλει προσπάθεια να «σβήσει», τα δύο τελευταία χρόνια που δεν καταβλήθηκαν τα τέλη άρδευσης και ότι η ΔΕΥΑΜΒ από την κίνηση αυτή δεν επιθυμεί να βγάλει χρήματα, αλλά να καλύψει περίπου τις 200.000 € που είναι τα έξοδα ετησίως.

Επίσης, ζήτησε από τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων να υποβάλουν τις προτάσεις τους, που θα είναι προς το συμφέρον όλων και όχι ορισμένων, τις οποίες η Διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ θα λάβει υπόψη και θα ενσωματώσει στον αρδευτικό κανονισμό.
Όπως αποφασίστηκε, κάθε πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου, θα λύσει απορίες στη ΔΕΥΑΜΒ, θα γίνει συγκέντρωση των προέδρων που θα συζητήσουν τις προτάσεις τους και θα τις καταθέσουν και στις αρχές Μαρτίου θα εγκριθεί ο νέος κανονισμός άρδευσης.

Ο δήμαρχος ζήτησε από τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, συνεργασία στο ζήτημα της άρδευσης, προκειμένου να μπει τάξη και να σταματήσει η ανομία, ενώ ορκίστηκε στα πέντε παιδιά του ότι δεν θα γίνει καμία ιδιωτικοποίηση του νερού, αναφέροντας πρέπει να καλυφθούν τα έξοδα της ΔΕΥ όπου υπάρχουν αντλιοστάσια, του νερού και για καθαρισμό των υδραυλάκων στο ορεινό Πήλιο.
Ξεκαθάρισε δε ότι πρέπει να σταματήσει η ανομία και ζήτησε προτάσεις για να συμπεριληφθούν στο νέο κανονισμό άρδευσης, λέγοντας προς τους προέδρους να μοιράσουν το κόστος ανάλογα με τα δένδρα, στο ορεινό Πήλιο, με τα στρέμματα σε πεδινές εκτάσεις και με τα κοπάδια για τους κτηνοτρόφους.

«Επιδίωξή μας δεν είναι η ΔΕΥΑΜΒ να βγάλει χρήματα από τους αγρότες και όσους χρησιμοποιούν το νερό, αλλά να καλύψει τα έξοδα, που ανέρχονται σε περίπου 350.000 € ετησίως», ανέφερε.
Μερικοί πρόεδροι που έλαβαν το λόγο, συμφώνησαν ότι πρέπει να μπει τάξη και δήλωσαν ότι θέλουν και οι ίδιοι να πληρώνουν για το νερό που χρησιμοποιούν.

Τελικά, αποφασίστηκε, οι πρόεδροι των Τ.Σ. να λύσουν τις απορίες που έχουν για τον κανονισμό με στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ, να συναντηθούν μεταξύ τους και να συζητήσουν και να καταθέσουν προτάσεις, ώστε στις 2 Μαρτίου, να εγκριθεί ο νέος κανονισμός άρδευσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων στο γραφείο του δημάρχου, στο διάδρομο του Δημαρχείου είχαν συγκεντρωθεί περίπου 200 άνθρωποι που προσπαθούσαν να μπουν στο γραφείο του δημάρχου, ενώ φώναζαν και σποραδικά συνθήματα κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού.

Μετά τις 20.10 που ολοκληρώθηκε η συνάντηση στους διαδρόμους του Δημαρχείου βρισκόταν πάνω από 200 άνθρωποι, που ζητούσαν ενημέρωση, ενώ τα έβαλαν με τους προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων που πήγαν στο γραφείο του Αχ. Μπέου και δεν επέμεναν να γίνει η συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου.

Τελικά, ενημέρωση δεν υπήρξε και στις 20.40 αρκετοί από τους συγκεντρωμένους που είχαν απομείνει προσπάθησαν να «μπουκάρουν στο γραφείο του Αχιλλέα Μπέου, αλλά σύμβουλοι της πλειοψηφίας τους εμπόδισαν, ενώ έγιναν φραστικά επεισόδια, ευτυχώς, χωρίς να πιαστούν στα χέρια.

Εκείνη την ώρα και ενώ γινόταν συζητήσεις για να μπει αντιπροσωπεία των πολιτών στο γραφείο του δημάρχου για να συζητήσουν, στο δημαρχείο έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙΑΣ, που όταν είδαν οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν και ζητούσαν να αποχωρήσουν.

Ο δήμαρχος, τελικά, δεν δέχτηκε αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων, που αποχώρησαν στις 21.10.

Πηγή: https://athens.indymedia.org

250

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση