Έγινε πρόσφυγας και ο Super Mario -Το βίντεο ενός Σύρου που έγινε viral

Έγινε πρόσφυγας και ο Super Mario -Το βίντεο ενός Σύρου που έγινε viral

Screen Shot 2015-09-12 at 2.41.15 PMΟσοι μεγάλωσαν στη δεκαετία του ’80 και του ’90, γνωρίζουν πολύ καλά αυτό τον κοντό Ιταλό υδραυλικό, με το μουστάκι και τη σαλοπέτα. Τώρα, ο Super Mario παίρνει διαφορετική μορφή.

Ο πρωταγωνιστής του video game έγινε «πρόσφυγας» στο βίντεο που έφτιαξε ένας Σύρος, θέλοντας με το δικό του τρόπο να στρέψει και εκείνος την προσοχή στο τεράστιο κύμα προσφύγων.
Τις τελευταίες ημέρες, το βίντεο του Σαμίρ αλ Μούτφι έχει γίνει viral. Σε αυτό, ο πρωταγωνιστής αντί να τα βάζει με… μανιτάρια, αντιμετωπίζει λαθρέμπορους, κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι στη θάλασσα και βρίσκεται μπροστά σε εχθρικούς συνοριοφύλακες, πριν καταφέρει να βρεθεί σε ασφαλές περιβάλλον.

«Η ζωή ενός Σύρου πρόσφυγα είναι σαν το παιχνίδι. Πρέπει να περάσεις διάφορες πίστες για να φτάσεις στη χώρα που θα σου χορηγήσει άσυλο», εξήγησε ο ίδιος.

Πηγή: Εγινε πρόσφυγας και ο Super Mario -Το βίντεο ενός Σύρου που έγινε viral | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/225696/egine-prosfygas-kai-o-super-mario-vinteo-enos-syroy-poy-egine-viral#ixzz3lWWrmoMT

167

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση