Αποφασιστική καταδίκη και απομόνωση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής

Αποφασιστική καταδίκη και απομόνωση της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής

Δελτίο Τύπου

Η Χρυ­σαυ­γί­τι­κη εγκλη­μα­τι­κή νε­ο­να­ζι­στι­κή συμ­μο­ρία και τα τάγ­μα­τα εφό­δου προ­σπα­θούν και πάλι να ση­κώ­σουν κε­φά­λι διορ­γα­νώ­νο­ντας συ­γκέ­ντρω­ση σή­με­ρα το από­γευ­μα (Τετάρτη) στο ερ­γα­τι­κό Πέ­ρα­μα.

Πρό­κει­ται για μια θρα­σύ­τα­τη από­πει­ρα να βγουν για άλλη μια φορά στο προ­σκή­νιο των λαϊ­κών και ερ­γα­τι­κών συ­νοι­κιών, εκεί ακρι­βώς που ανέ­πτυ­ξαν την δο­λο­φο­νι­κή τους δράση και πρω­τα­γω­νί­στη­σαν στην επί­θε­ση ενά­ντια στα μέλη του ΠΑΜΕ  και του ΚΚΕ.

Συ­νι­στά πρό­κλη­ση για το ερ­γα­τι­κό αντι­φα­σι­στι­κό και αντι­ρα­τσι­στι­κό κί­νη­μα της χώρας μας η προ­σπά­θεια των νε­ο­να­ζι­στών να εμ­φα­νι­στούν δη­μό­σια στην Β΄ Πε­ρι­φέ­ρεια Πει­ραιά, στον ίδιο χώρο όπου δο­λο­φό­νη­σαν τον Παύλο Φύσσα, στον χώρο που εξα­πέ­λυ­σαν επι­θέ­σεις σε πρό­σφυ­γες και με­τα­νά­στες. Στον χώρο όπου έπαι­ξαν τον ρόλο των απερ­γο­σπα­στών, της δη­μιουρ­γί­ας Χρυ­σαυ­γί­τι­κου και ερ­γο­δο­τι­κού συν­δι­κά­του, στον χώρο που προ­σπά­θη­σαν να αλώ­σουν και να τον με­τα­τρέ­ψουν σε προ­πύρ­γιο της εγκλη­μα­τι­κής τους ορ­γά­νω­σης.

Οι ευ­θύ­νες της κυ­βέρ­νη­σης είναι πε­λώ­ριες από την ασύ­δο­τη, πα­ρα­κρα­τι­κή δράση  της Χρυ­σής Αυγής.

Απαι­τού­με να προ­χω­ρή­σει τα­χύ­τα­τα και να ολο­κλη­ρω­θεί η δι­κα­στι­κή υπό­θε­ση και να κα­τα­δι­κα­στούν για τις εγκλη­μα­τι­κές τους δρά­σεις.

Καμιά ανοχή στην νε­ο­να­ζι­στι­κή ορ­γά­νω­ση, συ­νε­χής αγω­νι­στι­κή δράση για την πο­λι­τι­κή απο­μό­νω­ση της.

Κα­λού­με τα Σω­μα­τεία, τις αντι­φα­σι­στι­κές και αντι­ρα­τσι­στι­κές ορ­γα­νώ­σεις, τα πο­λι­τι­κά κόμ­μα­τα, τους ερ­γα­ζό­με­νους στην ευ­ρύ­τε­ρη πε­ριο­χή του Πει­ραιά να κι­νη­το­ποι­η­θούν και να απο­μο­νώ­σουν την νε­ο­να­ζι­στι­κή ορ­γά­νω­ση.

 

Η Διοί­κη­ση της ΠΕΝΕΝ

57

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση