«Η Μακρόνησος θα χρειαστεί» – Άφρισαν τα φασιστικά σκυλιά στη Βουλή

«Η Μακρόνησος θα χρειαστεί» – Άφρισαν τα φασιστικά σκυλιά στη Βουλή

̼Λυσσανε τα φασιστικά σκυλιά μετά το κάζο με τους λεβέντες τους που έκλεβαν στα αποκαΐδια, ζητώντας αν είναι να γκρεμιστεί κάτι στη Μακρόνησο, αυτό να γίνει με “κοινωνική εργασία”. “Οι βασανιστές επιστρέφουν”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δελλής από το ΚΚΕ.

Σε παροξυσμό βρίσκονται οι ναζί, που φαίνεται πως προσπαθούν να κάνουν το παν για να αναστρέψουν τις εντυπώσεις από την αποκάλυψη ότι πρωτοπαλίκαρά τους πρωταγωνίστησαν σε ληστείες καμένων σπιτιών στις πληγείσες περιοχές της Αττικής. Έτσι, μετά τη χθεσινή απειλή πως θα υποβάλλουν μήνυση στον Independent και όποιο μέσο αναπαραγήγαγε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, σήμερα οι φασίστες επανήλθαν δριμύτεροι στη βουλή με αφορμή τροπολογία για την κατεδάφιση αυθαιρέτων στη Μακρόνησο.
Έτσι λοιπόν ο βουλυετής της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς, στην ομιλία του είπε «Κάτω τα χέρια από την Μακρόνησο. Η Μακρόνησος θα χρειαστεί. Στην Μακρόνησο να μην γκρεμιστεί τίποτα κι ό,τι είναι να γκρεμιστεί, θα γκρεμιστεί με κοινωνική εργασία».
Το παραλήρημα Παππάς ξεσήκωσε αμέσως αντιδράσεις, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Χρήστος Μαντάς μίλησε για “ύβρη στη δημοκρατία” και ανάγκη να καταδικαστεί από όλους η συγκεκριμένη αναφορά, ενώ σε δήλωση καταδίκης προχώρησε και ο Δημήτρης Κρεμαστινός.
Εντονότατη υπήρξε η αντίδραση του Γιάννη Δελλή εκ μέρους του ΚΚΕ που επισήμανε τα εξής: «Μόλις πριν από λίγο ακούσαμε ότι οι βασανιστές επιστρέφουν. Οι απόγονοι των βασανιστών, ετοιμάζονται να ξανανοίξουν την Μακρόνησο. Οι υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, έχουν το θράσος να ξερνάνε όλο το μίσος τους εναντίον ανθρώπων που αγωνίζονται να φτιάξουν μια καλύτερη ζωή και έναν καλύτερο κόσμο», είπε εκ μέρους του ΚΚΕ, ο Γιάννης Δελλής.
Με τη χαρακτηριστική θρασυδειλία των χρυσαυγιτών ο Χρήστος Παππάς επανήλθε αργότερα, “διευκρινίζοντας” πως εννοούσε απλά ότι η Μακρόνησος θα χρειαστεί “ως ιστορικό μνημείο”.
Mε πληροφορίες από topontiki.gr μέσω kaiousa.gr

955

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση