Εκδήλωση: Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και η απάντηση του κινήματος

Εκδήλωση: Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και η απάντηση του κινήματος

Βιώσαμε τις τελευταίες μέρες το χρονικό μιας στυγνής κι απάνθρωπης δολοφονίας, καθώς και την προσπάθεια συγκάλυψης τόσο από τα ΜΜΕ, όσο και από την αστυνομία.
Τα γεγονότα προκάλεσαν την οργή της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας που κινητοποιηθήκε με κορύφωση τη μεγάλη διαδήλωση της 2/10 μαζί με αντιρατσιστικές συλλογικότητες και οργανώσεις της Αριστεράς.
Απέναντι σε μια κοινωνία βαρβαρότητας και αποκτήνωσης η απάντηση είναι οι ιδέες της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, της συλλογικότητας, της οργάνωσης. Οφείλουμε στο Ζακ, αλλά και σε όλα τα θύματα της βίας, του ρατσισμού και της εξαθλίωσης να μη χαθεί κανένας άλλος επειδή είναι φτωχός, επειδή είναι αδύναμος επειδή είναι διαφορετικός.
Η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό σας καλεί στη συζήτηση την Τετάρτη 10 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο χώρο του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, Γιατράκου 22 και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο.

Ομιλητές/τριες:
Νικολέττα Γεροντάκη: εθελόντρια στο ΚΣΜ και εθελόντρια στον τομέα μείωσης βλάβης ευπαθών ομάδων του Συλλόγου οροθετικων Ελλάδος: Θετική Φωνή

Αντώνης Σιγάλας: ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστής και μέλος της ΑΡΚ

Ομιλήτρια από την Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών
Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό»

170

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση