Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Η ΕΡΤ μετέδωσε ζωντανά (και πάλι) το φασιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη!

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: Η ΕΡΤ μετέδωσε ζωντανά (και πάλι) το φασιστικό παραλήρημα του Κασιδιάρη!

Ήταν τέτοια μέρα πριν από έναν ακριβώς χρόνο, όταν γράφαμε για την απαράδεκτη κίνηση της ΕΡΤ να μεταδώσει σε ζωντανή μετάδοση, αμέσως μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, τις προκλητικές δηλώσεις του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη. Και σήμερα βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, με τον βουλευτή της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής να παραληρεί σε ζωντανή σύνδεση από το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Σε άλλο ένα κήρυγμα φασιστικού-εθνικιστικού δηλητηρίου, ο χρυσαυγίτης δεν έχασε την ευκαιρία να υμνήσει τον δικτάτορα Μεταξά, παρουσιάζοντας τον ως… «πρωτομάστορα» και «ηγέτη» του Όχι και της πάλης του ελληνικού λαού ενάντια στους ιταλούς κατακτητές. Στις ίδιες δηλώσεις, ο βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης έσταξε ρατσιστικό δηλητήριο ενάντια στο γειτονικό κράτος της ΠΓΔΜ αποκαλώντας το «κρατίδιο σλάβων και αλβανών», ενώ επανέλαβε τις υποκριτικές ψευτοπατριωτικές κορώνες της Χρυσής Αυγής για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Το ζήτημα όμως, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, δεν είναι ο Κασιδιάρης και τα εμετικά του παραληρήματα. Το ζητούμενο είναι η στάση της ΕΡΤ που, για ακόμη μια φορά, όχι μόνο δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έδωσε και πάλι βήμα στους πολιτικούς απογόνους του Μεταξά να ξεράσουν το φασιστικό τους δηλητήριο ανήμερα της αντιφασιστικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου!

Τι δουλειά έχουν οι υμνητές του Μεταξά, του Μουσολίνι και του Χίτλερ, οι υπόδικοι για δολοφονίες και μια σειρά εγκλήματα, στην αντιφασιστική επέτειο του «Όχι» που ο ελληνικός λαός είπε απέναντι στους κατακτητές;

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, με την στάση της η ΕΡΤ «ξεπλένει» το ναζιστικό, εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Για άλλη μια φορά, η ΕΡΤ δίνει βήμα, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, στους νοσταλγούς του πιο μαύρου φασισμού. Πρόκειται για την ίδια ΕΡΤ που μεταδίδει ανιστόρητα αντικομμουνιστικά ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ρίχνοντας νερό στο μύλο της αντίδρασης και της θεωρίας των δύο άκρων.

Αιδώς Αργείοι!

Πηγή:https://atexnos.gr

190

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση