Χημικά κατά μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών που θέλησαν να παρέμβουν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Γαβρόγλου

Χημικά κατά μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών που θέλησαν να παρέμβουν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Γαβρόγλου

Με χημικά απάντησε η κυβέρνηση σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και φοιτητές της Θεσσαλονίκης που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην Παιδεία.

Το απόγευμα είχε προγραμματιστεί να μιλήσει ο υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, σε εκδήλωση στο 2ο ΓΕΛ Συκεών, για το νέο εξεταστικό σύστημα. Mε αφορμή αυτήν την εκδήλωση η Ά ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Κ. Μακεδονίας και οι φοιτητικοί Σύλλογοι Ψυχολογικού, Αγγλικού, ΜΜΕ και Νομικής καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο.

Ωστόσο, τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν να προσεγγίσουν τον χώρο, κάνοντας χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης. Μάλιστα, η Αστυνομία εμπόδισε να εισέλθουν στον χώρο του σχολείου ακόμα και εκλεγμένοι μαθητές, σε μία εκδήλωση που υποτίθεται ότι τους αφορούσε.

Μιλώντας στο «902.gr» ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κ. Μακεδονίας, Θ. Κοκονάς, δήλωσε πως με αυτήν την επίθεση «έδειξαν ότι θέλουν να τα πούνε μεταξύ τους, χωρίς να ακουστούν τα πραγματικά προβλήματα», προκειμένου να παρουσιάσουν μία «κανονικότητα» που δεν ισχύει.

Τελικά η εκδήλωση ματαιώθηκε.

Πηγή: https://atexnos.gr

161

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση