Πυρκαγιά σε κτήριο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Βόλο

Πυρκαγιά σε κτήριο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στον Βόλο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών «Μόζας» στον Βόλο, όπου φιλοξενούνται περίπου 143 άνθρωποι, από άγνωστη αιτία σε αποθήκη του κτιρίου. Καταστράφηκαν και κάηκαν ρούχα και κλινοσκεπάσματα, χωρίς να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Magnesianews.gr, τα ξημερώματα της Παρασκευής ξέσπασε πυρκαγιά στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων  και μεταναστών «Μόζας» στον Βόλο. Πέντε πυροσβεστικά οχήματα και εννέα πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να κατασβέσουν τις φλόγες.

Από την φωτιά δεν κινδύνεψε κανένας από τους περίπου 143 διαμένοντες στο κτήριο, ενώ καταστράφηκαν και κάηκαν ρούχα και κλινοσκεπάσματα που υπήρχαν στην αποθήκη έκτασης 100 τ.μ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γυναίκες και παιδιά μεταφέρθηκαν σε παρακείμενο κτίριο. Στο ίδιο κτήριο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά και στις 10 Δεκεμβρίου. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

πηγή:thepressproject.gr

41

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση