Για το θάνατο πακιστανού εργάτη στη Σκάλα Λακωνίας

Για το θάνατο πακιστανού εργάτη στη Σκάλα Λακωνίας

Ονομάζω αυτο το μικρό άρθρο ετσι, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τίτλο. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγαλη, έπειτα από την κηδεία ενός νέου εργαζόμενου, από την Πακιστανική κοινότητα στην Σκάλα Λακωνίας.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς το απόγευμα, περίπου στις 4, πήγε μέχρι το πακιστανικό παντοπωλείο ν’ αγοράσει γάλα. Βγαίνοντας από το μαγαζί, ένα αυτοκίνητο που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον «θέρισε» πραγματικά.

Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δει τι απέγινε το θύμα του. Φαίνεται πως η ανθρώπινη ζωή γι’ αυτόν δεν αξίζει τίποτα. Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με μαρτυρίες είναι από το Γύθειο, Έχω κάποιες πληροφορίες γι’ αυτόν αλλά επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμη και θέλω να τις διασταυρώσω δεν θα αναφερθώ.

Εμείς ως συλλογικότητα παρευρεθήκαμε στην κηδεία του που έγινε στην πλατεία του Δημαρχείου. Ένα λιτό τελετουργικό με παρόντες την πακιστανική κοινότητα της περιοχής και εκπροσώπους του Δήμου. . Αυτό που με συγκλονίζει είναι πως η οικογένειά του δεν θα μπορέσει να τον θάψει η ίδια και να θρηνήσει πάνω στο φέρετρό του.

Από σεβασμό στη στιγμή δεν τραβήξαμε κάποια πλάνα. Είπαν πως θα μας δώσουν οι ίδιοι κάποια στιγμή.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην Πακιστανική κοινότητα.

Πηγή:https://skalalakonias.wordpress.com

252

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση