Διαψεύδει ο Μάνου Τσάο ότι θα συμμετάσχει στην φιέστα υπέρ της εισβολής στη Βενεζουέλα

Διαψεύδει ο Μάνου Τσάο ότι θα συμμετάσχει στην φιέστα υπέρ της εισβολής στη Βενεζουέλα

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Ο Μάνου Τάσο με ανακοίνωσή του στην σελίδα του στο facebook και στο λογαριασμό του στο Twitter διαψεύδει την πληροφορία που μετέδιδαν από το πρωί σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι θα συμμετάσχει στη συναυλία του Μπράνσον που προωθεί την “ανθρωπιστική εισβολή στη Βενεζουέλα” Περισσότερα σε λίγο…

Ο Βρετανός θρύλος της ροκ με βίντεο που δημοσίευσε στα social media έδωσε την δική του απάντηση για τον «ανθρωπισμό» που προτάσσουν οι ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον εναντίον της Βενεζουέλας.

Συγκεκριμένα ο Μπράνσον διοργανώνει στις 22 Φεβρουαρίου «φιλανθρωπική» συναυλία στην πόλη Κούκουτα της Κολομβίας, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Βενεζουέλα με σκοπό, όπως υποστηρίζει, να προσφέρει χρήματα στο λαό της Βενεζουέλας. Η συναυλία πραγματοποιείται ύστερα από αίτημα του πραξικοπηματία Χουάν Γκουαϊδό και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού να μην χρησιμοποιηθεί η οικονομική κρίση της Βενεζουέλας σαν πολιτικό όπλο.

Τη στιγμή που αυξάνεται η ανησυχία για το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης εναντίον της Βενεζουέλας, με πρόσχημα την παροχή «ανθρωπιστικής βοήθειας», η συναυλία που διοργανώνει ο Μπράνσον λειτουργεί σαν βιτρίνα των σχεδίων που καταστρώνει εδώ και μήνες η Ουάσινγκτον σε συνεργασία με τις ακροδεξιές κυβερνήσεις της Κολομβίας και της Βραζιλίας.

Σχεδόν το σύνολο των διεθνών μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίδας Guardian και των New York Times ανέφεραν ότι στη συναυλία θα συμμετάσχει και ο Μανού Τσάο. Ο ίδιος όμως διέψευσε την πληροφορία, αν και με αρκετή καθυστέρηση, το απόγευμα της Τρίτης.

Στο μήνυμά του ο Μανου Τσάο αναφέρει ότι δνε θα συμμετάσχει ούτε στη συναυλία με τίτλο hands off Venezuela, που οργανώνει η κυβέρνηση του Καράκας αλλά ούτε στη συναυλία του Μπράνσον.

Απαντώντας ο Ρότζερ Γουότερς περιέγραψε την αληθινή κατάσταση που επικρατεί στη Βενεζουέλα και αστειεύτηκε με τον Μπράνσον ο οποίος εμφανίστηκε, όπως λέει, με διαφημιστικό μπλουζάκι της εταιρείας του για να μιλήσει για τη Βενεζουέλα.

Δείτε το μήνυμα του Ρότζερ Γουότερς με ελληνικούς υπότιτλους

* Ο αρχικός τίτλος του κειμένου ήταν: Ο Ρότζερ Γουότερς με τη Βενεζουέλα ο Μάνου Τσάου με τον… Τραμπ

Πηγή: https://info-war.gr

 

1.316

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση