Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε σχολείο στη Θεσσ/νίκη πριν τις εκλογές των εκπ/κών

Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε σχολείο στη Θεσσ/νίκη πριν τις εκλογές των εκπ/κών

Καταγγελία της Αγωνιστικής Παρέμβασης Ε΄ΕΛΜΕ για επίθεση των νεοναζί στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης

Όπως καταγγέλλει η Αγωνιστική Παρέμβαση Ε’ ΕΜΕ Θεσσαλονίκης στο alfavita.gr, ομάδα χρυσαυγιτών εισέβαλε την νύχτα της 13ης Μαΐου στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης και κατέβασαν όλα τα πανό των αριστερών παρατάξεων, γράφοντας φασιστικά συνθήματα με την «υπογραφή» της Χρυσής Αυγής.

Ο χώρος το πρωί της 14ης Μαΐου αποκαταστάθηκε, ωστόσο οι Παρεμβάσεις ζητούν την καταδίκη και την απομόνωση του ναζιστικού μορφώματος.

Αναλυτικά η καταγγελία:

Καταγγελία της Αγωνιστικής Παρέμβασης Ε΄ΕΛΜΕ Θ

ΕΞΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής με απροκάλυπτο θράσος παρεμβαίνουν στις εκλογικές διαδικασίες της Ε΄ΕΛΜΕ για εκλογή αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Μπήκαν νύχτα στον αύλειο χώρο του 1ου Γ/Σ Σταυρούπολης, όπου σήμερα γίνονται εκλογές και Γ.Σ. και κατέβασαν όλα τα πανό της Αγωνιστικής Παρέμβασης και των άλλων αριστερών παρατάξεων. Αποκαλύπτοντας τις προθέσεις κατά των αριστερών, έγραψαν συνθήματα, όπως «Έξω τα κομμούνια από τα σχολεία» και ναζιστικά σύμβολα με την επωνυμία της Χ.Α. Το ίδιο έκαναν και την περίοδο των εθνικιστικών καταλήψεων με τη στοχοποίηση αριστερών καθηγητών.

  • Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά όχι μόνο ότι δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία, αλλά είναι εχθροί των εργαζομένων, των σωματείων και των διεκδικήσεων τους.
  • Οι Παρεμβάσεις δε πρόκειται να αφήσουμε αναπάντητα τα χτυπήματα των φασιστών.
  • Αποκαταστήσαμε τα πανό μας που οι θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής εξαφάνισαν.
  • Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν το ναζιστικό μόρφωμα  της Χ.Α.
  • Να συνεχίσουν τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών της λιτότητας και των βάρβαρων μέτρων Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.-Κεφαλαίου που όλες οι κυβερνήσεις εφαρμόζουν  και η σημερινή του ΣΥΡΙΖΑ και στρώνουν το έδαφος στη Χρυσή Αυγή.

Πηγή: alfavita.gr

376

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση