Ρίξε «φόλα» στη Χρυσή Αυγή: Εχθρός των ζώων και του φιλοζωϊκού κινήματος η ναζιστική οργάνωση

Ρίξε «φόλα» στη Χρυσή Αυγή: Εχθρός των ζώων και του φιλοζωϊκού κινήματος η ναζιστική οργάνωση

Αυτοί που μισούν τον άνθρωπο θα ‘ταν ποτέ δυνατό να αγαπούν τα ζώα; Προφανώς και όχι. Ο λόγος για τους εγκληματίες Ναζί της Χρυσής Αυγής που, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειες τους να παραστήσουν τους «φιλόζωους», έχει αποκαλυφθεί πλήρως το πραγματικό αποκρουστικό τους πρόσωπο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περιπτώσεις βασανισμού και κακομεταχείρισης ζώων από άτομα φασιστικών αντιλήψεων, χρυσαυγίτες και λοιπά ακροδεξιά δίποδα.

Τον Φεβρουάριο του 2017 διαβάσαμε την είδηση ότι χρυσαυγίτης ακρωτηρίασε τα αυτιά του σκύλου του και μάλιστα ανέβασε το «κατόρθωμα» του στο Facebook, απειλώντας και τραμπουκίζοντας όποιον τολμούσε να τον κατακρίνει (zoosos.gr, 18/2/2017). Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς οι «φιλόζωοι» φασίστες βλέπουν τα ζώα συντροφιάς (ιδιαίτερα τα σκυλιά) ως φονικά «εργαλεία», ειδικά εκπαιδευμένα ώστε να επιτίθενται κατ’ εντολή του αφεντικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η ναζιστική οργάνωση έχει ταχθεί ανοιχτά, μέσα στη Βουλή (23 Ιανουαρίου 2014) υπέρ του «ακρωτηριασμού των σκυλιών» (!) των κυνηγών και των κτηνοτρόφων. Όπως με τους ανθρώπους, έτσι και με τα ζώα, οι Ναζί θέλουν καθετί που βρίσκεται γύρω τους να αποτελεί πειθήνιο όργανο υποταγμένο στους σκοπούς τους. Όταν λοιπόν δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να μαχαιρώσουν και να σκοτώσουν έναν πρόσφυγα η μετανάστη, είναι προφανές ότι δεν θα «κολλήσουν» στο βασανισμό ενός ανυπεράσπιστου ζώου.

Οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες εκπαιδεύονταν στο…. σφάξιμο προβάτων και κατσικιών, πρωτού ξεκινήσουν τις δολοφονικές τους επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και εργάτες. Από τη διαδικασία των καταθέσεων για την κατηγορία περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης (που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα), προκύπτει ότι μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σε μαντριά περιοχών της Αττικής, προβαίνοντας «σε μαζικές σφαγές αμνοεριφίων σε στάνες, προκειμένου να τους διδαχτεί η τεχνική των χτυπημάτων με μαχαίρι στην καρωτίδα».

Καταψήφισαν το Άρθρο 24Α για την προστασία των ζώων

Υπενθυμίζεται ότι, στις 14 Φεβρουαρίου στη Βουλή, οι 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγή ψήφισαν ΚΑΤΑ του Άρθρου 24Α που προέβλεπε αυτοτελή αναφορά στην προστασία των ζώων.

Κατά του Άρθρου 24Α ψήφισαν επίσης η Νέα Δημοκρατία και 84 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με τους βουλευτές του ΚΚΕ που ψήφισαν ΥΠΕΡ.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι χρυσαυγίτης και φιλόζωος είναι έννοιες ασυμβίβαστες. Όταν μισείς τους ανθρώπους είναι επόμενο ότι θα μισείς και τα ζώα. Η ναζιστική ιδεολογία, από την οποία πηγάζει ο εγκληματικός, μισάνθρωπος χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για όποια φιλοζωϊκή στάση ζωής.

Πηγή: https://atexnos.gr

2.659

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση