Στη δημοσιότητα βίντεο από την ομοφοβική επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο του Λονδίνου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη δημοσιότητα βίντεο από την ομοφοβική επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο του Λονδίνου (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου δημοσίευσε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου, που δείχνει την στιγμή της επίθεσης εναντίον των δυο γυναικών.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάρτιο αλλά έγινε γνωστό τον Ιούνιο, όταν μια από τις δυο γυναίκες, η 28χρονη Melania Geymonat, αεροσυνοδός από την Ουρουγουάη δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία εκείνη και η φίλη της, Chris, φαίνονται αιμόφυρτες.   7.6.2019 Ξυλοκόπησαν άγρια ζευγάρι λεσβιών – Αρνήθηκαν να φιληθούν και τις χτύπησαν 4 άντρες στο Λονδίνο Όπως εξήγησε, επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Κάμντεν Τάουν μετά από ραντεβού τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ης Μαΐου όταν τους επιτέθηκαν τέσσερις άνδρες επειδή με την φίλη της αρνήθηκαν να φιληθούν μπροστά τους.

Η ίδια είχε πει ότι με τη σύντροφό της Κρις βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο, όταν μια ομάδα νέων τους επιτέθηκε «απαιτώντας να φιληθούμε για να μπορέσουν εκείνοι να μας κοιτάνε, μας φώναζαν λεσβίες και μας περιέγραφαν στάσεις του σεξ». Κατόπιν, κατήγγειλε ότι οι έφηβοι δράστες τις είχαν χτυπήσει και ληστέψει. Οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Για την ομοφοβική επίθεση συνελήφθησαν τέσσερις νέοι, ηλικίας 15-18 ετών, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για «έγκλημα μίσους», ενώ ένας εξ αυτών κατηγορείται επίσης για κλοπή.

Το βίντεο διάρκειας 9 λεπτών από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου, που κατέγραψαν την επίθεση, είχε προβληθεί στο δικαστήριο και σήμερα η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα.

Σε αυτό φαίνονται τρεις νεαροί να κάθονται αρχικά στο πίσω μέρος του διώροφου λεωφορείου και μετά να πλησιάζουν τις δυο γυναίκες, κάνοντας χειρονομίες. Στη συνέχεια παίρνουν την τσάντα της μίας, που τρέχει πίσω τους για να την πάρει πίσω. Σε λίγο οι νεαροί φαίνονται να γρονθοκοπούν στο πρόσωπο τις γυναίκες και αμέσως μετά κατεβαίνουν στο κάτω μέρος του λεωφορείου.

Δείτε το video με την στιγμή της επίθεσης (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


 

Πηγή: www.lifo.gr

 

2.736

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση