Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» λέει η μητέρα της Ελένης

Υπόθεση Τοπαλούδη: «Τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» λέει η μητέρα της Ελένης

«Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου»

«Η Ελένη δεν γυρνάει όποια και αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών», δηλώνει σε τηλεοπτική της συνέντευξη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα, μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της δίκης για τον βιασμό και τη δολοφονία εκ προθέσεως της νεαρής φοιτήτριας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την καταδίκη των δύο δραστών σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια, η μητέρα της Ελένης ζητά τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια». «Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου», τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι:

«Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Στη συνέχεια η κ. Τοπαλούδη ξέσπασε, μιλώντας για τους δράστες αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της αδικοχαμένης φοιτήτριας τόνισε ότι, εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Πηγή:https://www.alfavita.gr

52

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση