Είμαι ο Δανός τουρίστας που δέχτηκα επίθεση από φασίστες στο Γκάζι (video)

Είμαι ο Δανός τουρίστας που δέχτηκα επίθεση από φασίστες στο Γκάζι (video)

Γεια. Είμαι ο Δανός πολίτης που ταξίδεψα στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα για διακοπές. Στη μέση της νύχτας δέχτηκα επίθεση στο Γκάζι σε δημόσιο δρόμο από φασίστες που έβριζαν τους πρόσφυγες. Οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες, όχι εγώ. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης μου έσπασαν τη μύτη, έκανα εγχείρηση σε νοσοκομείο στην Αθήνα και έσπασε επίσης ένα μικρό μέρος του κρανίου μου.
Όπως στους περισσότερους Δανούς έτσι και σε μένα μου αρέσει να ταξιδεύω στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, αλλά αν οι Δανοί ή οι Ευρωπαίοι δέχονται επίθεση λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, και αν οι ακροδεξιοί δεν μπορούν να δουν τη διαφορά μεταξύ τουρίστα και πρόσφυγα / μετανάστη, αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα το οποίο θα επηρεάσει τον ελληνικό τουρισμό και θα δείξει επίσης το γεγονός, ότι η κατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα δεν είναι ελληνικό πρόβλημα αλλά ευρωπαϊκό.

Το πιο τρομακτικό επίσης, ήταν ότι ξέρω ποιος με χτύπησε, αλλά η αστυνομία δεν έκανε τίποτα επειδή πίστευαν ότι ήμουν Έλληνας πρόσφυγας. Πονάει ότι η αστυνομία στην Ελλάδα χειρίζεται την κατάσταση ανάλογα με το αν είσαι Ευρωπαίος ή πρόσφυγας.
Οι φασίστες έχουν γίνει πολύ επικίνδυνοι, η περίπτωσή μου το επιβεβαιώνει και το Human Watch επιβεβαιώνει την έλλειψη δράσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης κατά των εγκλημάτων μίσους.
Έχω βίντεο που δείχνουν την έλλειψη αστυνομίας στην περίπτωσή μου και γνωρίζω δύο πρόσφυγες που ζουν 4 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν περάσει συνέντευξη για άσυλο.

Χαιρετίσματα από τη Δανία
Ahmad Walid Rashidi

1.655

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση