Καταγγελία από γονείς ανήλικου κατά Λιγνάδη το 1984

Καταγγελία από γονείς ανήλικου κατά Λιγνάδη το 1984

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή και θα εμφανιστεί ενώπιον της ανακρίτριας την Τετάρτη, οπότε αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σήμερα έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του Mega ότι ζευγάρι καλλιτεχνών, που έκανε παρέα με τον σκηνοθέτη, φέρονται να τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση του γιου τους το 1984.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κ. Λιγνάδης φέρεται να επιχείρησε να προσεγγίσει τον τότε 14χρονο, ο οποίος μάλιστα φέρεται ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αλλά οι γονείς του τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο.

Έναν χρόνο μετά ο ανήλικος αποκάλυψε τους λόγους της πράξης τους στο ζευγάρι, που φέρεται να προχώρησε σε μήνυση την οποία όμως ύστερα απέσυρε, καθώς θεώρησε ότι η διαδικασία που θα ακολουθούσε θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό στο παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό προέκυψε όταν ο σκηνοθέτης πήγε την περασμένη εβδομάδα για δακτυλοσκόπηση και διαπιστώθηκε ότι του είχαν πάρει δακτυλικά αποτυπώματα στο παρελθόν.

Πηγή: efsyn.gr

91

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση