«Δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και τραβάνε βίντεο, χωρίς να βοηθάνε»

«Δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και τραβάνε βίντεο, χωρίς να βοηθάνε»

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γνωστής κωμικού Κικής Λιτσάκη, γνωστή ως Super Kikii, εκείνη και η φίλη της δέχτηκαν βίαιη επίθεση από 30 χούλιγκανς που τις ξυλοκόπησαν, ενώ απέδωσε τον ξυλοδαρμό σε οπαδικούς λόγους σε σχέση με το εφηβικό της παρελθόν. Χαρακτηριστικό είναι το σημείο που αναφέρεται στην απραγία όσων ήταν παρόντες: «Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει»


Καταγγελία για ξυλοδαρμό από παρέα 30 ατόμων έκανε η δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη, γνωστή ως Super Kikii, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, εκείνη και η φίλη της δέχτηκαν βίαιη επίθεση από 30 χούλιγκανς που τις ξυλοκόπησαν, ενώ απέδωσε τον ξυλοδαρμό σε οπαδικούς λόγους σε σχέση με το εφηβικό της παρελθόν.

«Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κλπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με τη μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα», δήλωσε.

«Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει», συμπλήρωσε.

Η γνωστή κωμικός ανέφερε πως χτύπησαν πολύ και τη φίλη της, Φαίη, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις ομάδες.


 

 

Πηγή: thepressproject.gr

73

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση