Χειροπέδες και σε τρίτο άτομο για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Χειροπέδες και σε τρίτο άτομο για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Χειροπέδες σε 33χρονο άνδρα που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων δύο άτομα που είχαν συνομιλήσει μέσω εφαρμογής με το κοριτσάκι.

Στα χέρια των αρχών ακόμα ένα άτομο για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ένας 33χρονος (Α.Λ.) κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο (συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη) έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αυτόβουλη εμφάνιση δύο ανδρών

Και η χιονοστιβάδα αποκαλύψεων συνεχίζεται καθώς χθες, τις πρώτες πρωινές και απογευματινές ώρες, προσήλθαν αυτοβούλως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων δύο άνδρες, πιθανόν φοβούμενοι από τις διαστάσεις που έχει πάρει η υπόθεση, για να καταθέσουν πως «κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 36χρονο που όπως εξακριβώθηκε, αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η 12χρονη στην επίμαχη εφαρμογή.

Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

→Θυμίζουμε πως στο φως της δημοσιότητας έρχονται και σημεία από την κατάθεση του ανήλικου θύματος της αρρωστημένης υπόθεσης του Κολωνού, με την 12χρονη να έχει αναφέρει τα ονόματα τουλάχιστον τεσσάρων ακόμη ανδρών, πέρα από τους δύο προφυλακισμένους.

Πηγή: https://www.efsyn.gr

12

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση