Προφυλακιστέοι οι τρεις για το φονικό με τις μαγκούρες στην Κρήτη -«Δεχόμαστε απειλές» υποστηρίζει η τραγική οικογένεια

Προφυλακιστέοι οι τρεις για το φονικό με τις μαγκούρες στην Κρήτη -«Δεχόμαστε απειλές» υποστηρίζει η τραγική οικογένεια

kriti-660_4Το δρόμο για τη φυλακή πήραν έπειτα από απόφαση των ανακριτικών Αρχών στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 51χρονου Κώστα Προβιδάκη στο Αντισκάρι.

Επειτα από την πολύωρη απολογία τους ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα οι τρεις δράστες να κριθούν προφυλακιστέοι.

Σύμφωνα με τον Ζαχαρία Λιπαράκη, το συνήγορο πολιτικής αγωγής, η οικογένεια εμμένει στην θέση της ότι τα άτομα που ενεπλάκησαν στο φονικό είναι περισσότερα και συγκεκριμένα πέντε.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ ο γιος του θύματος, ο οποίος με οργή και πολύ πόνο θυμάται όσα ειπώθηκαν την επομένη του τραγικού συμβάντος. “Οι συγχωριανοί νόμιζαν ότι έδερναν Πακιστανό και φοβήθηκαν να μπουν στη μέση. Τους είπα: “Γιατί, ο Πακιστανός δεν έχει ζωή;”

Οπως αναφέρει το neakriti, τα μέλη της οικογένειας του άτυχου ναυτικού καταγγέλλουν πως έχουν δεχθεί απειλές για την ζωή τους από τα άτομα που υποστηρίζουν ότι έχουν σχέση με το φονικό και δεν έχουν συλληφθεί, προκειμένου όπως προσθέτουν να μην τους «δώσουν» στην αστυνομία.

Κατά την άφιξη των κατηγορούμενων στο Δικαστικό Μέγαρο σημειώθηκε ένταξη, καθώς οι συγγενείς του 51χρονου επιχείρησαν να τους πλησιάσουν, ενώ απωθήθηκαν από τους άνδρες της Αστυνομίας.

75

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση