Ο πατέρας του Γ. Φουντούλη υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής

Ο πατέρας του Γ. Φουντούλη υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής

fountoylis1_535_355Τον περασμένο Νοέμβριο δολοφονήθηκαν δύο στελέχη της Χ.Α. και τραυματίστηκε ένα τρίτο, ο Αλέξανδρος Γέροντας. Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα ήταν πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια και τα μπλογκ τότε λέγοντας παντού πως «ο 29χρονος δεν ήταν οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής, ήταν απλά περαστικός, ερχόταν μόνο καμιά φορά και παρακολουθούσε ομιλίες.»
Πριν λίγες μέρες η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα είπε να εξαργυρώσει το αίμα του παιδιού της (όπως και των 2 νεκρών) και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της με την Εθνική Αυγή (δηλαδή τη Χρυσή Αυγή με το νέο όνομά της μετά τις φυλακίσεις).

Κάτι παρόμοιο πήγε να γίνει και 2 χρόνια πριν με την αδερφή του Σολωμού Σολωμού, αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε.

Λάμπρος Φουντούλης – Πατέρας του δολοφονηθέντος στο Ν.Ηράκλειο Γεωργίου Φουντούλη.

Έβγαινε και έλεγε πως δε θέλει σχέσεις με τη Χ.Α. και να μην έρθει κανένας βουλευτής στην κηδεία. Συνεχώς αναφερόταν στο γιό του και ανέβαζε δακρύβρεχτα σχόλια και φώτο παντού (μαζί με τραγούδια του και αγιογραφίες για να προωθήσει τη δουλειά του)
Τελικά είπε να μη κρύβεται άλλο, όπως και όλοι οι υπόλοιποι «συντετριμμένοι συγγενείς δολοφονημένων» (αδερφή Σολωμού, μάνα Γέροντα, κλπ) οι οποίοι κάνουν το κουφάρι του νεκρού τους όχημα για πολιτικούς θώκους.

Λάμπρος Φουντούλης – Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΧΑ.
Αίμα (παιδιού σου εξαργυρωμένο) – Τιμή (μισθός ευρωβουλευτή) –
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

αρχείο λήψης

Περιμένουμε και τους γονείς του Καπελώνη σύντομα. «Θυσιαστείτε για τις ιδέες σας» φώναζε η Ουρανία. Θυσιαστείτε από την ίδια τη ΧΑ που χρειάζεται αίμα για να ξεπλυθεί.

πηγή:fb Anthellenator / Ανθελληναράς

122

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση