Φόνος στους Αμπελόκηπους – Αναζητούν τον πρώην αστυνομικό που σκότωσε τον γυμναστή (vid)

Φόνος στους Αμπελόκηπους – Αναζητούν τον πρώην αστυνομικό που σκότωσε τον γυμναστή (vid)

1Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη της στυγνής δολοφονίας ενός γυμναστή στους Αμπελοκήπους πραγματοποιεί η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος είχε συχνά διαφορές με το θύμα του, που διατηρεί γυμναστήριο στην ίδια πολυκατοικία με τον φερόμενο ως δράστη.

Ένοικοι της πολυκατοικίας φαίνεται πως είπαν στην αστυνομία ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε έντονο διαπληκτισμό με τον γυμναστή. Αφού έφυγε ανέβηκε στο διαμέρισμά του που βρίσκεται στον 1ο όροφο, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο γυμναστήριο εκτελώντας τον άτυχο άνδρα.

Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες αλλά και ένοικοι τον κατονόμασαν και αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα.

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στη Μεσσηνία, ενώ είχε συμμετοχή και στα επεισόδια που είχαν γίνει στο Μελιγαλά. Πρόκειται για το Φώτη Μπέλλο.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, Φ.Μ., όπως είχε μεταδώσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στα τέλη Αυγούστου, είχε αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύσταση «ταγμάτων ασφαλείας» που θα υποκαταστήσουν την Ελληνική Αστυνομία, στο δήμο Οιχαλίας.
Σε ανακοίνωσή του προς την εφημερίδα καλούσε τους νέους «από 15 έως… 70 ετών σε αφύπνιση και επιστράτευση», ενώ περιέγραφε τους στόχους των «Ταγμάτων Ασφαλείας» ως εξής: «Η μεγάλη εγκληματικότητα που μαστίζει την περιφέρειά μας και όλη την Ελλάδα προέρχεται κυρίως από την εγκληματική δράση των αλλοδαπών εισβολέων εγκληματιών, κατοχής της χώρας μας, από τους θρασείς και υπότροπους εγκληματίες, γύφτους-τσιγγάνους, μάστιγα εγκληματικότητος κατά των Ελλήνων».

Video: Αυτόπτης μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στους Αμπελόκηπους

Video: Αυτόπτης μάρτυρας για τους πυροβολισμούς στους Αμπελόκηπους

Πηγή:http://www.cnn.gr, efsyn.gr

 

2.441

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση