Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Η κωλοτούμπα πάει σύννεφο… αφού δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που οι χρυσαυγίτες συναντώνται με γερμανούς νεοναζί. Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες η εφημερίδα Spiegel είχε βγάλει στη φόρα τις επαφές της Χρυσής Αυγής με νεοναζί της Βαυαρίας. Οι επαφές αυτές, σύμφωνα με την εφημερίδα, προωθούνται μέσω αμοιβαίων επισκέψεων και συναντήσεων σε εκδηλώσεις ακροδεξιών σε όλη την Ευρώπη.

Όμως, ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστήριξε ότι του συστήθηκαν ως δημοσιογράφοι…

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, ζήτησαν συνέντευξη με τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο και το αίτημά τους έγινε γνωστό.

«Το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας «Die Zeit». Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε τουρκάλα δημοσιογράφος», αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης.

Πηγη:newsit.gr

106

1 ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση