O Kαμίνης εμπόδισε τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή / Η εταιρία που κουβαλάει τα τρόφιμα των ναζί (Βίντεο)

O Kαμίνης εμπόδισε τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή / Η εταιρία που κουβαλάει τα τρόφιμα των ναζί (Βίντεο)

Screen Shot 2013-05-02 at 9.27.23 AMΣήμερα στο Σύνταγμα, ο Καμίνης, ο οποίος κρατάει κλειστή την παιδική χαρά του Αγ.Παντελεήμονα, σύμφωνα με τις επιταγές των χρυσαυγιτών της περιοχής, αποφάσισε να εμποδίσει τη διανομή τροφίμων από τη Χρυσή Αυγή. Αυτό που θα θέλαμε, βέβαια, θα ήταν να τους κυνηγήσει ο κόσμος, όπως έγινε και στην Κεφαλονιά και στη Θάσο, αλλά ελλείψει της Αριστεράς, το καθήκον να τους αντιμετωπίσει το ανέλαβε μια κρατική δύναμη.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να παρέμβει η αριστερά για να ξεκαθαρίσει  τη φασιστική μόλυνση και να μην αφήσει περιθώρια σε τηλεοπτικά και προεκλογικά show του δημάρχου.

Η εταιρία που κουβαλάει τα τρόφιμα των ναζί

Η εταιρία που κουβάλησε τα τρόφιμα για τους ναζί είναι η ΛαΚρε Α.Ε. (το φορτηγό στο σύνταγμα έφερε τα διακριτικά της, δείτε το βίντεο πιο κάτω) με έδρα την Εύβοια (Ν.Αρτάκη – Βατώντα Θέση:Κάτω Στρογγυλή). Πελάτες της εταιρίας αυτής είναι:

λακρεΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ [GL-Γαληνος Λαουτάρης, ΠΕΝΤΕ (Γαλαξίας), ΜΕΤΡΟ, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, καθώς και μέλη των Ομίλων ΕΛΕΤΑ, ΑΣΤΕΡΑ, ΕΛΛ.ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ]

ΧΟΝΔΡΙΚΗ (Cash&Carry)

ΙΔΡΥΜΑΤΑ (Νοσοκομεία Αττικής/Ευβοιας, Φυλακές, Στρατό, ΕΑΒ κλπ.)

ΣΗΜΕΙΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (Ξενοδοχεία, Κατασκηνώσεις, ΤΕΙ Ανατ.Ελλάδας)

(και φυσικά οι ναζί της χ.α.)

Ιστοσελίδα: http://www.lakre.gr

Οσοι στηρίζουν τους συνεργάτες των ναζί να αναλάβουν τις ευθύνες τους διαφορετικά θα τους τις ζητήσει ο λαός.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=BJ2PEWzCb0s

ναζιδιαναζιδια2

 

Εδώ και το link για τις συμβάσεις της Λα Κρε με το κράτος:  http://yperdiavgeia.gr/search/%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%95/sort:date/direction:desc?url=search%2F%CE%9B%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%95

Πηγη:athens.indymedia.org.gr

332

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση