Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για ασέλγεια σε βάρος 21 μαθητριών

Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για ασέλγεια σε βάρος 21 μαθητριών

9Κατηγορούμενος για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ένας 40χρονος, ο οποίος εντόπιζε μαθήτριες καθώς έφευγαν από το σχολείο τους και, προσποιούμενος τον αστυνομικό που διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά, τις οδηγούσε σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους. Κατά την τελευταία πενταετία, έχει ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως από τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος ημεδαπός εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 8 έως 14 ετών, την ώρα που έφευγαν από το σχολείο τους. Τις ακολουθούσε κινούμενος με μοτοσυκλέτες διαφόρων τύπων και φορώντας πάντα προστατευτικό κράνος, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών στις οποίες διέμεναν. Στη συνέχεια, εισερχόταν μαζί τους στις πολυκατοικίες και προσποιούμενος τον αστυνομικό, επιδεικνύοντας κάποια έγγραφα από το πορτοφόλι του, τις παραπλανούσε ότι διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο ή για ναρκωτικά και τις οδηγούσε σε απόμερο κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Τη δεκαετία 1995 – 2005 ο 40χρονος είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα τα οποία στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία έχει καταδικασθεί και φυλακισθεί.
Το περασμένο Σάββατο, 25 Μαΐου, συνελήφθη στα Πετράλωνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ενώ νωρίτερα είχε προσεγγίσει ανήλικη ημεδαπή και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγη:http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=366159
101

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση