Χρυσή Αυγή κι εκκλησία χέρι-χέρι (video)

Χρυσή Αυγή κι εκκλησία χέρι-χέρι (video)

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου Δαμασκηνός, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Βορείου Έβρου για την αποψίλωση των δημοσίων υπηρεσιών και την ερημοποίηση της περιοχής μέσα από το συνεχή κλείσιμο καταστημάτων και παραγωγικών μονάδων, βρήκε κοινό και ξεδίπλωσε … το ρατσιστικό του μένος εναντίον των μουσουλμάνων μαθητών, οι οποίοι επωφελούνται με από το μοναδικό νόμο του Ελληνικού Κράτους που βοηθάει στην άρση του αποκλεισμού τους και τους βοηθάει να εισαχθούν στα Ανώτατα Ιδρύματα Εκπαίδευσης με χαμηλότερο βαθμό!
Τώρα που ταίριαζε η είσοδος των μουσουλμάνων μαθητών της Ροδόπης και της Ξάνθης με τα προβλήματα της Ορεστιάδας … αλλού παπά ευαγγέλιο! Αυτή είναι λοιπόν η αλληλεγγύη και το «Αγαπάτε Αλλήλους» της εκκλησίας. Καθαρά υποκριτική και μόνο για τους λίγους εκλεκτούς πιστούς και φίλους.

Ευτυχώς στην Ορεστιάδα υπάρχουν και κάποιοι που αντιστέκονται και μπορούν να ξεχωρίσουν όταν κάποιος προσπαθεί να διαχωρίσει την κοινωνία με ρατσιστικά παραδείγματα και γιούχαραν τον Μητροπολίτη (δείτε το βίντεο)!!!
Ναι, οι «αντίχριστοι» της Ανοικτής Συνέλευσης Ορεστιάδας, οι οποίοι στα δικά μας μάτια, φαντάζουν ήδη πιο γοητευτικοί. Καλό αγώνα μάγκες…
Το οπτικοακουστικό υλικό είναι από το ThrakiNea.gr του Γιάννη Τομαδάκη
Πηγη:http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7468.html?spref=tw
77

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με θληβει το γεγονος της χρυσης αυγης. με θληβει η θρησκεια και η εκπρωσοποι της ομως αυτα που λεει ειναι αληθεια….για να περασω εγω στην σχολη κινηματρογραφου επερεπε να γραψω 14000 (και δεν περασα) περασαν ομως αλλοδαποι (πολυ καλα εκαναν και περασαν φυσικα) που για την ιδια σχολη επρεπε να εχουν συμπληρωσει 4 και 5 χιλαρικα!

    ειναι αδικο

    • Ειδες ποσο ανενημερωτος εισαι; Καθολου αλλοδαποι δεν ειναι αυτοι. Ειναι ελληνες πολιτες, οι οποίοι για να μην πηγαινουν στα τουρκικα πανεπιστημια, το ελληνικο κρατος τους εδωσε αυτο το δικαιωμα. Για να τους κανει ελληνες με τη βουλα και τωρα το γυριζει εναντιον τους. Καλό ειναι να ενημερωνομαστε πρψτα πριν εκφρασουμε μια αποψη. Με αυτο το σκεπτικο γιατι τα παιδια των τριτεκνων θα πρεπει να τυγχανουν κι αυτα προνομιακης μεταχειρισης; Ο εχθρος μας δεν ειναι ο διπλανος μας, ειναι οι πλουσιοι που μας κλεβουν τις ζωες μας κι οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε αυτο τοσο πιο γρηγορα θα αντιδρασουμε ολοι μαζι.

    • Γιάννη μου
      πιστεύω ότι θα πρέπει καταρχίν να ξεσκονήσεις την γραμματική σου. Οι Μουσουλμάνοι έλληνες της Θράκης έχουν ναι προνόμια. Όπως και οι πολύτεκνοι, οι τρίτεκνοι και άλλες κατηγορίες. Αν θέλεις επίσης να ξέρεις οι Τούρκοι τους καλοδέχονται να σπουδάσουν στην Τουρκία με υποτροφίες μάλιστα. Υπάρχει λόγος που υπάρχει αυτός ο νόμος λοιπόν. Όπως λέει και ο διαχειριστής καλύτερα να ψάξεις τον εχθρό αλλού. Τον ψάχνεις σε λάθος μέρος.

Γράψτε μια απάντηση