Νεότερη ενημέρωση για τους #syrianrefugeesgr

Νεότερη ενημέρωση για τους #syrianrefugeesgr

Screen Shot 2014-12-15 at 4.57.52 PMΝεότερη ενημέρωση: Η ρατσιστική ξεφτίλα συνεχίζεται. Οι πρόσφυγες από το Σύνταγμα απήχθησαν στα γρήγορα την ώρα που κοιμόντουσαν από 2-2 αστυνομικούς που ακινητοποιούσαν τον κάθε έναν και τους φορούσαν χειροπέδες. Το αποτέλεσμα ήταν πως πολλοί έφυγαν ξυπόλητοι ή σχεδόν γυμνοί και άφησαν εκεί όλα τους τα πράγματα, τσάντες με διαβατήρια χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που αφού απελευθερώθηκαν τα ψάχνουν. Δημοτικοί σύμβουλοι της Ανοιχτής Πόλης επικοινώνησαν με την Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, τα πράγματα βρέθηκαν, μαζεύτηκαν και βρίσκονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ιερά Οδός 151

12:00 Αφήνονται ελεύθεροι όσοι πρόσφυγες έχουν χαρτιά και κρατούνται στο Αλλοδαπών οι πρόσφυγες που δεν έχουν. Το μέλος της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό” αφέθηκε ελεύθερος πριν από λίγο. Η πλατεία Συντάγματος απαγορευμένη ζώνη για κάθε Σύριο μέχρι να το εμπεδώσει και ο τελευταίος πρόσφυγας.

Εν τω μεταξύ, το Σύνταγμα είναι γεμάτο αστυνομικούς και ασφαλίτες , που συλλαμβάνουν όποιον Συρο πατάει το πόδι του στην πλατεία και τον μεταφέρουν με κλούβες στο “Αλλοδαπών”.

74

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση