«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζει η «Χρυσή Αυγή» στην Μποφίλιου σήμερα στον Αυλώνα

«Θερμή» υποδοχή ετοιμάζει η «Χρυσή Αυγή» στην Μποφίλιου σήμερα στον Αυλώνα

Ρεπορτάζ: Μπέττυ Γιάννα

Σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» βρίσκονται σήμερα οι κάτοικοι του Αυλώνα Αττικής , εξαιτίας της συναυλίας που θα δώσει το βράδυ η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου.Ο  δήμος Αυλώνα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Ζυγομαλεια 2012» θα φιλοξενήσει στις 9:30 το βράδυ στο μουσείο Ζυγομάλα, τη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου. Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, μέλη που σύμφωνα με τους κατοίκους φέρεται να πρόσκεινται στην «Χρυσή Αυγή», έχουν γεμίσει τους δρόμους της περιοχής με την ανακοίνωση που βλέπετε παρακάτω… Μεταξύ άλλων γράφει: «Μποφίλιου είσαι ανεπιθύμητη…ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ» . Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, τα φερόμενα ως μέλη της «Χρυσής Αυγής» ετοιμάζουν «ζεστή υποδοχή» στην δημοφιλή τραγουδίστρια, εξαιτίας παλιών ανοιχτών λογαριασμών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περασμένες εκλογές, η Νατάσα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο twitter: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Μιλώντας στη lifo, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Μιλούσα για πολιτικό και ιδεολογικό θάνατο και όχι για βιολογικό. Ε, κι έπεσαν να με φάνε, είχα πάρα πολλές απειλές. Μου έστελναν μέιλ που έγραφαν «μωρή καρ…λα θα σε κρεμάσουμε από τα έντερά σου στο Σύνταγμα» και διάφορες τέτοιες χυδαιότητες. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα και στις εμφανίσεις μου τότε καλούσα πάντα προληπτικά την αστυνομία. Κυρίως φοβόμουν για τους ανθρώπους που είχαν έρθει να με δουν».

Ο Στάθης Δρογώσης, με το που πληροφορήθηκε το γεγονός, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού Twitter:

«Eίμαι Κύπρο αλλά αν ήμουν Αθήνα θα πήγαινα στη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου. Δεν φοβόμαστε κανένα φασίστα ποτέ και πουθενά!».

Πηγη:www.lifo.gr

60

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση