ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΧΑΜΙΔΗΣ «Η κ. Παπαχρήστου έχει μαλώσει με την αλήθεια!»

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΑΧΑΜΙΔΗΣ «Η κ. Παπαχρήστου έχει μαλώσει με την αλήθεια!»

Αν όλο αυτό διαδραματίζονταν στην Άγκυρα και αντί για χρυσαυγίτες όλοι οι συντελεστες ήταν γκρίζοι λύκοι, θα προέκυπτε άλλο ένα γαμάτο τουρκικο σήριαλ!

Με το βλέμμα να ατενίζει το ζοφερό μέλλον που μας επιφυλάσσει το κόμμα του με το μαλλί κοκκινισμένο χάρη στο photoshop (να θυμίζει και λίγο περισσότερο Άρειο) ο υπόδικος βουλευτής Κασιδιάρης ποζάρει στο φακό του «Πρώτου Θέματος» με την άσπιλη άσπρη γραβάτα του. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι κάτω από τη φωτογραφία ακολουθεί μια συνέντευξη «χείμαρρος»  του βουλευτή για το πώς δεν υπάρχουν τάγματα εφόδου στη ΧΑ, για το πώς δεν είναι χρυσαυγίτες οι μαχαιροβγάλτες των μεταναστών και για το πώς δεν είναι ναζιστής ο ίδιος αλλά απλός εθνικιστής με «χαλαρό» πρότυπο το Χίτλερ ή έστω κανέναν ταγματασφαλίτη.

Η συνέντευξη χείμαρρος προέρχεται από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Λευτέρη Χαχαμίδη που αποφάσισε για χάρη του κόμματος, της Ελλάδας ή απλά της δημοσιότητας να μας πληροφορήσει για το ότι υπήρξε αυτό που στα νεοελληνικά ονομάζεται κερατάς. Ενώ λοιπόν ο ίδιος γονατιστός στις πίστες έραινε με λουλούδια την αγαπημένη του πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου (γνωστή από τον πρόσφατο αποκλεισμό της από του Ολυμπιακούς) εκείνη τα είχε φτιάξει ήδη με τον Κασιδιάρη και όλοι μαζί αποτελούσαν ένα χαριτωμένο τρίο. Με τη συνέντευξη  ποταμό ο άτυχος απατημένος πετυχαίνει ηθελημένα ή άθελά του τα εξής:

Πρώτα πρώτα εμφανίζει την αθλήτρια περίπου ηλίθια «δεν είχε εκφράσει ποτέ 2,5 χρόνια που τα είχαμε κάποια πολιτική θέση. Δεν γνώριζε τίποτα, δεν είχε άποψη για τίποτα» και λίγο παρακάτω «από αφέλεια ακολούθησε την ΧΑ». Από την άλλη αφήνει και τη μπηχτή του για την πρώην λέγοντας «Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο (εν. τον Κασιδιάρη) ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανόν να τον πλησίασε (sic) και η Βούλα και να γοητεύτηκε. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του».

Ο ίδιος λόγω της ιδιότητάς του έμαθε από τα Σώματα Ασφαλείας ότι η Βούλα τον κερατώνει και εδώ μας επιβεβαιώνει και τον άξιο ρόλο των υπηρεσιών που γνωρίζουν ακόμα και τα ζητήματα των ερωτικών αντιζηλιών. Μάλιστα τους πίστεψε μόνο όταν είδε τις φωτογραφίες της Βούλας με τον αδελφό του Κασιδιάρη (;) Αμέσως μετά μας πληροφορεί για το πόσο τα συμπληρώματα διατροφής είναι «απαραίτητα» στο σύγχρονο αθλητισμό και διακινούνται ακόμα και μέσα στα σπίτια τους. Επίσης μαθαίνουμε ότι ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση όταν συναντήθηκε με τον Κασιδιάρη στο σπίτι της Βούλας εντούτοις δεν έπεσε καμιά μπούφλα μια και όπως μας ενημερώνει παρά κάτω, ο Κασιδιάρης δεν ξέρει να ρίχνει ξύλο.

«Όσον αφορά την τεχνική του χτυπήματος (εν. το χτύπημα στην Λιάνα Κανέλη) είναι ότι χειρότερο έχω δει. Ο χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε ένα τέτοιο άτεχνο χτύπημα ονομάζεται στην ορολογία της πυγμαχίας ματσόλα». Δεν γνωρίζουμε φυσικά αν την ίδια γνώμη έχουν τα παιδιά που δέχτηκαν τέτοια χτυπήματα από κάποιους που βγήκαν μέσα από το αυτοκίνητο του Κασιδιάρη, μια και αυτό είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Ο πρωταθλητής του κικ λοιπόν με μεγαλείο ψυχής δεν δίστασε να γίνει ρόμπα στους πολυάριθμους αναγνώστες της εφημερίδας για το καλό του βουλευτή ακόμα κι αν αυτός του έφαγε τη γυναίκα της ζωής του μια και της είχε κάνει μέχρι και πρόταση γάμου. Για άλλη μια φορά το life style ξεπλένει όχι ένα τρίο αλλά τους χρυσαυγίτες πρωταγωνιστές του και τις ανθρώπινες… αδυναμίες τους.

Ο δε εθνικός μας εκδότης αφού πέρασε από τα ανέκδοτα με τους εβραίους, τους αλβανούς και τις ξανθιές στη μπανιέρα με το Μάκη έβαλε πλώρη για μεγάλες επιτυχίες. Πηγαινοήρθε μερικές φορές μεταξύ Μαξίμου, Χίλτον και Mega με το DVD του Ζαχόπουλου παραμάσχαλα, πηγαινοήρθε και στα δικαστήρια για 5 εκατομμύρια ευρώ και για κάποιες ανυπόστατες κατηγορίες εκβιασμού και τώρα μοιράζει βενζίνες τζάμπα ταυτόχρονα με τα αφιερώματα στη Χρυσή Αυγή. Παράλληλα προάγει τις ελληνικές αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας στην νυχτερινή τηλεοπτική του εκπομπή με τις ταλαίπωρες ξανθιές ή μελαχρινές μισόγυμνες και τους εκλεκτούς του επισκέπτες.

Όσο για τους αναγνώστες της καλής εφημερίδας τρέχουν να πάρουν το φύλλο με τη τζάμπα βενζίνη διαβάζοντας παράλληλα για την κακή, βίαια πλην όμως τιμία Χρυσή Αυγή, τους βρωμερούς μετανάστες, τους κακόβουλους γερμανούς, τους βάρβαρους μουσουλμάνους και φυσικά για τον «uber alles» εχθρό της Ελλάδας το ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγη:www.tvxs.gr

901

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και γω που νόμιζα ότι ίσχυε το «νους υγιής εν σώματι υγιες»… και δεν ξέρω αν το γράφω σωστά…Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιός κέρδισε τελικά. Η κα.Βούλα, που όπως λενε για λόγους ηλιθιότητας και όχι ρατσισμού δεν πήγε στους Ολυμπιακούς; Ο κ.Χαχαμίδης που έγινε διασημότητα ξαφνικά; Ή μήπως ό κ.Κασιδιάρης που κατέκτησε μια ερωμένη που έχει την ταμπέλα της ηλίθιας;

Γράψτε μια απάντηση