Νεκρός 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ για να αποφύγει τον έλεγχο (Βίντεο)

Νεκρός 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ για να αποφύγει τον έλεγχο (Βίντεο)

ΤΡΟΛΈνας 18χρονος έχασε τη ζωή του όταν πήδηξε από τρόλεϊ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων στην οδό Π. Τσαλδάρη 16, στο Περιστέρι λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ με αριθμό 7039 που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζαππειο-Α. Ιερόθεος» από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Στην επόμενη στάση μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Ο 18χρονος δεν είχε εισιτήριο και ο ελεγκτής του ζήτησε να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα καθώς δεν είχε να του δώσει τα χρήματα για το πρόστιμο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι τότε ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος αρχικά στο νοσοκομείο Αγια Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου τα ξημερώματα άφησε τη τελευταία του πνοή. Εξετάζονται όμως και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο νεαρός συνεπλάκη με τον ελεγκτή.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής συνελήφθησαν και κρατούνται στο Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξετασθούν επιβάτες του τρόλεϊ για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του 18χρονου.

Για το περιστατικό μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα τρόλεϊ Κώστας Νικολακόπουλος

πηγή: left.gr

Το πλήθος είναι οργισμένο. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν τον ελεγκτή. Μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα.

 

63

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση