Τα τρόφιμα τους βγήκαν «ξινά»

Τα τρόφιμα τους βγήκαν «ξινά»

Screen Shot 2013-09-07 at 11.35.45 PMΔεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει το συγκεκριμένο δημοσίευμα του patrasevents.gr, όμως δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση αν είναι αλήθεια.
Είναι αλήθεια ότι οι νεοναζί την Τρίτη 3/9 οι ναζί δεν μάζεψαν ούτε ψυχή έξω από τα γραφεία τους, μια εικόνα πλήρως αντίθετη με την γεμάτη πλατεία Όλγας που εκείνη την ώρα είχε αντιφασιστική συγκέντρωση. Είναι επίσης αλήθεια ότι οι πελατειακές σχέσεις που καλλιεργούν οι φασίστες με τις πατάτες και τις ντομάτες που μοιράζουν κατά καιρούς, δεν μπορούν να καλύψουν το πραγματικό ρατσιστικό και εγκληματικό προσωπείο τους που απειλεί ευθέως όλα τα πληττόμενα κομμάτια της κοινωνίας, ούτε μπορούν να δώσουν απάντηση στην ανεργία, στην φτώχεια, στο κύμα απολύσεων, και στην επίθεση σε υγιεία και παιδεία που εξαπολύει αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση . Είναι αλήθεια ότι οι δήθεν «κινήσεις φιλανθρωπίας τους» δεν λένε τίποτα στους 3.000 ανθρώπους που διαδήλωσαν σήμερα στους δρόμους της πόλης ενάντια στην μνημονιακή πολιτική (που οι ίδιοι οι νεοναζί στηρίζουν με κάθε ευκαιρία). Γι’ αυτό δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση η μηδενική απήχηση που έχουν στον κόσμο της Πάτρας που αυτή τη στιγμή πλήττεται από τα Μνημόνια. Όπως και δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση, αν τον επόμενο καιρό, κάτω από το βάρος των εργατικών κινητοποιήσεων, «εξαφανιστούν» μαζί με την κυβέρνηση που τους υποστηρίζει. Τότε να δείτε τί προβλήματα θα έχουν τα στελέχη τους και τα αφεντικά τους….

-Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό» Πάτρας

Ακολουθεί το δημοσίευμα:

Έξαλλοι είναι σύμφωνα με πληροφορίες τα ηγετικά στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα με την μικρή προσέλευση κόσμου στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τηνπερασμένη Τρίτη (3/9) στηνοδό Γούναρη.

Η συγκέντρωση από πλευράς κόσμου ήταν κατά κοινή ομολογία αποτυχία και μάλιστα το γεγονός αυτό προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στα μεγάλα «κεφάλια» της Χρυσής Αυγής, στους βουλευτές που είχαν έρθει από την Αθήνα ειδικά για την συγκέντρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς έκαναν και παρατηρήσεις σε συγκεκριμένα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης για την αποτυχία της μη προσέλευσης του κόσμου, λέγοντας τους χαρακτηριστικά να σταματήσουν να κάνουν διανομή τροφίμων από εδώ και στο εξής.

Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής πάντως στην Πάτρα έχουν λίστα με ονόματα από τα άτομα που συχνάζουν στα γραφεία της στην οδό Γούναρη και ήδη έχουν ξεκινήσει τα τηλέφωνα ζητώντας εξηγήσεις…

37

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Γράψτε μια απάντηση