Ποιος είναι ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Οδυσσέας Πατεράκης

Ποιος είναι ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Οδυσσέας Πατεράκης

1655997_10202856876798351_1810188944_nEποχικός-πυροσβέστης, έχει δικαστεί και φυλακιστεί στις αρχές του 80 επειδή μαζί με άλλους είχαν μπει στο Καπετανάκειο και είχαν χέσει επάνω στην ελληνική σημαία και σε πορτραίτα ηρώων του 21. Ο συγκεκριμένος είναι δηλωμένος ανοικτά λάτρης της ναζιστικής ιδεολογίας και του Χίτλερ, ενώ έχει εκδώσει και ποιητική συλλογή όπου εξυμνεί τον Εωσφόρο.1796838_10152648340364418_1542168060_o

1960083_654264607964383_1106469384_n

 

πηγή:fb

1.421

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ακριβής καταγωγή του Μιχαλολιάκου είναι άγνωστη. Σύμφωνα με μια θεωρία, είναι το μπασταρδοπαίδι του Karl Wuggenapfustambeck, ενός Ναζιστή αξιωματικού, και της Τασούλας Παπαπαρασκευά, μιας Αθηναίας πουτάνας. Μια πιο πιθανή άποψη τον θέλει πάλι μπάσταρδο γιο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και πάλι της Τασούλας Παπαπαρασκευά.

    Όπως και να χει, ο Μιχαλολιάκος γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Στο σχολείο, ήταν εξαίρετος μαθητής, καθώς διέπρεψε στα Αρχαία και τα Μαθηματικά. Αργότερα, μπήκε πρώτος στη Μαθηματική Σχολή της Καμένης Γέφυρας και αποφοίτησε με πολύ καλό βαθμό. Κατά την περίοδο αυτή, μελέτησε συγγράματα σπουδαίων φιλοσόφων, όπως το Mein Kampf και το Протоколы Сионских мудрецов. Ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την επαναστατική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, όταν ένας Πακιστανός πήγε να μπει στο λεωφορείο πριν από αυτόν. Θεώρησε προσβλητικό το γεγονός και αποφάσισε να εξολοθρεύσει όλους τους μη Έλληνες. Έκανε αίτηση στην Κου Κλουξ Κλαν, αλλά απορρίφθηκε, και τελικά ίδρυσε τη Χρυσή Αυγή.

    Μετά το τέλος των σπουδών του κατατάσσεται στα κομάντα των ειδικών δυνάμεων, κάτι που αποδεικνύει και το μέχρι σήμερα καλοσμιλεμένο σώμα του. Στο στρατό απέκτησε γνώσεις για όπλα, που τον βοήθησαν στο δίκαιο αγώνα του κατά των ξένων. Με την αποστράτευση γρήγορα-γρήγορα, ο Μιχαλολιάκος ανέβαινε τα σκαλοπάτια του ας πούμε κόμματος, αφού ανεδείχθη πρώτος σκόρερ σε δολοφονίες Αλβανών και δεύτερος σε δολοφονίες Γεωργιανών. Το 1978 συνελήφθη από την αστυνομία και φυλακίστηκε ΑΔΙΚΩΣ για 13 ολόκληρους μήνες. Όταν αποφυλακίστηκε συνέχισε ακάθεκτος το έργο του.

    Μέχρι πριν κάτι χρόνια, τα μίντια και ο λαός είχαν ξεχάσει τον αγνό αυτό πατριώτη και την υπέροχη οργάνωσή του, έχοντας στραφεί σε κόμματα όπως το Πασοκάτι και η Νέα Δημοτέτοια. Όμως, το 2012 οι Έλληνες αναγνώρισαν τον ήρωα Μιχαλολιάκο, δίνοντας του το 7% στο μπορντέλο που λέγεται Βουλή.

    Στην παιδική του ηλικία σπoυδαίο ρόλο έπαιξε ο αδόλφος. Αδόλφος (Χίτλερ) ονομάζεται το αγαπημένο αρκουδάκι του Μικαλολάκο (όπως αποκαλείται από τους συντρόφους του, πλανόδιους πωλητές στο επάγγελμα με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ινδία). Του το αγόρασαν οι γονείς του όταν ο μικρουλης εβρίσκοντο σε ηλικία 3 ετών. Χρόνια και χρόνια ταλαντεύονταν με το όνομα που θα έδινε στο αρκουδάκι του, ώσπου σε ηλικία 10 ετών αναφώνησε στη μητέρα του που καθάριζε πατάτες στο μπιντέ : «εύρηκα εύρηκα»!!! Ωωωω Ιησούς Βοσκός και η Παναγία αναφώνησε με τη σειρά της η μορφωμένη μητερα του τέρατος- (Διόρθωση εννουσα ηγέτη.)- που ενόμισε ότι ο υιός της ανακάλυψε τους νόμους για την παράλληλη σύνδεση αντιστατών όπως ο Γκέοργκ Ωμ. Ήταν όμως πολύ αργά… Εκείνος γεμάτος περηφάνεια απάντησε: «Βρήκα πως θα ονομάσω το αρgoodακι μου!! Το ονομά του θα ειναι Αδόλφος!!!». Φαντάζεσαι και εσυ πώς το εμπνεύστηκε ε?? Εεε ναι λοιπον, όταν είδε ενα ντοκιμαντέρ για την ψυχούλα το Χίτλερ. Θεώρησε απίστευτα διασκεδαστικό και παράλληλα ευφυές αλλά και χρήσιμο για την ανθρωπότητα να σαπονοποιεί οτιδήποτε είναι αλλόθρησκο, αλλόγλωσσο, αλλόδοξο και όποιες άλλες σύνθετες λέξεις με το -αλλο ως α’ συνθετικό. Και voila τα αποτελέσματα είναι στο μπ……. ήθελα να πω Βουλή των Ελλήνων. Φήμες λένε ότι ο ηγέτης θέλει να καταστρέψει και την Original 21, θυγατρική όπως πολλές φορές αναφέρεται άλλωστε της ΑΕΚ, θεωρώντας τους οπαδούς της άπλυτους, τουρκόγυφτους και αναρχοκουμμούνια επομένως πρέπει να απελαθούν ώστε να ξεβρωμίσει ο τόπος όπως ο ίδιος και η παρεούλα του λένε στη Χρυσή αυγή. Καλή σας όρεξη

Γράψτε μια απάντηση