1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας «Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!»

1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας «Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!»

f3b34c8e409b796efce61a8c92be7cc9_L (1)Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στις 15 Μαρτίου  Ημέρα Σάββατο (από 10:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις   Των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ (NRG), θα πραγματοποιήσει το * 1ο Τουρνουά ακαδημιών,   κατά της καταπολέμησης της φτώχειας και της πείνας * στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί ο UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο.   Η επίσημη έναρξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 11:00.
Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που μικροί αθλητές ποδοσφαίρου πραγματοποιoύν καμπάνια ΣΤΟ Πλαίσιο ΤΟΥ πρώτου στόχου Των Αναπτυξιακών Στόχων   Χιλιετίας Της  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:
1 Εξάλειψη της ακραίας φτώχειας και της πείνας
2 Επίτευξη καθολικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
3 Προώθηση της ισότητας των φύλων και της χειραφέτησης των γυναικών
4 Μείωση της παιδικής θνησιμότητας
5 Βελτίωση της μητρικής υγείας
6 Καταπολέμηση του HIV / AIDS, της ελονοσίας και άλλων ασθενειών
7 Εξασφαλιστεί Της περιβαλλοντικής   βιωσιμότητας
8 Δημιουργία μιας παγκόσμιας σύμπραξης για την ανάπτυξη
Θα θέλαμε να σας έχουμε μαζί μας στην μεγάλη κοινωνική γιορτή!
Η δική μας συνεισφορά, ΑΠΌ ΤΟ Εκτός ΜΗΝΥΜΑ ευαισθητοποίησης Των νεαρών ποδοσφαιριστών ΚΑΙ Της κοινωνίας γενικότερα    ΘΑ ΕΙΝΑΙ, εάν το επιθυμείτε, * το καλάθι συμμετοχής * (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα – Ρούχα – Παιχνίδια – Φάρμακα), ΤΑ οποία ΘΑ δοθούν ΣΤΗΝ   ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Της Περιφερειακής Ενότητας   Σερρών,   ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Π. Ε. Σερρών.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα παρευρεθεί στο   * 1ο Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου κατά της φτώχειας και της πείνας *, προσφέροντας,   για τους σκοπούς του αγώνα των Ακαδημιών μας, ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ   ΠΟΥ φορούσε   ΣΤΟ 11ο   Τουρνουά Βετεράνων ποδοσφαιριστών,   ΠΟΥ   πραγματοποιήθηκε Στη   Ελβετία  ΜΕ ΤΟΝ Ίδιο στόχο, στις 03/04/14. Ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ νοιώθει Ευθύνη ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Τιμή Προσφορά   ΤΟΥ βετεράνου ποδοσφαιριστή Ως Μοναδικό   Έλληνα συμμετέχοντα ΣΕ ανάλογο Αγώνα.
Ο Μ.Γ.Σ.ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ΘΑ πραγματοποιήσει επετειακές Δράσεις ΠΟΥ ΤΗ ευαισθητοποιούν Νέα Γενιά   ΚΑΙ θεσμοθετούν Δράσεις ΣΤΗΝ Ελληνική Κοινωνία πιστεύοντας Ότι Ο Αθλητισμός ΕΙΝΑΙ ΤΟ μεγαλύτερο Κοινωνικό κίνημα ΚΑΙ ΤΗΝ έχει Ηθική Ευθύνη ΝΑ ΕΙΝΑΙ Μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα. Αυτή η δράση εντάσσετε σε αυτές τις πρωτοβουλίες.
πηγή:ertopen.com
59